[MT] 想問下各大公司MT三年後人工如何,希望有親身例子

267 回覆
4 Like 58 Dislike
窮人冇家底緊係入政苦啦on99, 幾多個窮人考到大行mt呀,唔係海歸都至小3大first hon啦

依家唔係選擇性既問題,係窮人根本無選擇呀大佬,你話窮人都可以做醫生,我夠話小學畢業都做到地產霸權啦

btw, 如果有mt/ao, eo既話,我會做政苦,儲年資好過
窮人冇家底緊係入政苦啦on99, 幾多個窮人考到大行mt呀,唔係海歸都至小3大first hon啦

依家唔係選擇性既問題,係窮人根本無選擇呀大佬,你話窮人都可以做醫生,我夠話小學畢業都做到地產霸權啦

btw, 如果有mt/ao, eo既話,我會做政苦,儲年資好過

mt 大部分都係3大 2nd up就請 亦唔見得好睇家底
十年叫咩MT
假MT,真普通員工
水浸
19>25>30 2年半MT
想問下恆生mt過左3年會係咩title?
let say RBWM
唔使mt都得啦
唔識分真假 上面邊句真?有冇堅料
Lm
manager
Quit左未 有冇得聽下ching你呢幾年係點
留名學野
Big4?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞