[有圖] 發覺好多人英文屎都會鍾意打一大段英文

246 回覆
1293 Like 28 Dislike
“我又唔係打俾你地睇”
“唔鐘意唔好睇囉”

I no know she eat what lo
所以咪話大家識嘅人唔同囉
而家既小學生程度都好過佢
點解可以錯到咁
普教中出黎既成果
英文老師跳樓自殺算
本身想入黎屌你 但睇完之後真係幫唔落
好過文盲
me think me english is good. can't see problems. you also understanding. so is ok.
on9 打啲咁嘅英文可以點進步?
又唔見啲譚仔阿姐日日講廣東話有進步?
要進步去買書睇啦
唔知點解撚起之前鬼佬銀包事post寫篇文出黎柒既人兄
人地鍾意打英文
你又做乜咁在乎姐
都唔關你事
My thaihand very better, be careful me hand you died
Haven’t eaten that much for a long time. Met my nutritionist, advised to lose 2 more lb. 2 months left to lose more weight, 110lb becomes my new target.

咁改得唔得?
呢個好正
唔打唔進步都講得出
你話打波技術層面嘢就要打得多先累積到經驗
佢咁樣打英文,可以有乜撚進步?
駁唔到
簡而精先係最勁
就好似我咁
right?
嗰條友真係笑撚大人個口
大師
關廢唔廢咩事
我都認我廢
但我英文拎4係咁打,fd拎5**都係咁打
只係想講根本冇必要cap人個ig.上黎笑鳩人英文差
只能說大家識嘅人唔同

我自己未見過勁人噉打英文
你未見過又唔等於冇既
所以咪話大家識嘅人唔同囉

識啲咩人咪有番同樣程度既見識
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞