[有圖] 發覺好多人英文屎都會鍾意打一大段英文

246 回覆
1293 Like 28 Dislike
What 7 you said
人地IG 本身唔係公開晒俾人睇, 樓主screenshot 人地個live status post上黎究竟有乜居心? 咁樣笑人英文差連練習既機會都唔俾人唔怪得香港新一代英語水平會每況愈下
睇來大家英文都係半桶水咋喎
你照抄都抄錯
佢啲英文真係幫唔落喎
咁樣練英文一百世都唔會有進步
Nutritionist 無啦啦大階
係唔係啱啱係google translate 到copy定auto correct?
總好過唔打
唔打就唔會有進步
My power powerful
Come 1 on 1 me you son of bitch
唔打唔進步都講得出
呢d英文比你打一萬次都唔會進步
要進步就正正經經學啦
Haven’t eaten for a long time. After meeting the nutritionist. I still have 2lbs to go towards success. Still got 2 months to go.In that case, I decided my new goal would be 120lbs.

咁樣改會唔會好d,求英文好既ching賜教
I no like commend is thus topic. thus making I used7jo 25 minus to repay. freak I you.
獻醜不如藏拙
想睇佢其他作品
就咁打得多就有進步?
你估下ig會唔會有人得登屌佢英文廢?
唔屌嘅話佢又點知自己邊到錯?
唔知錯噉點改正?
唔改正又點進步?
110lb 肥婆
鉅作
After meeting the nutritionists, I am only 2 lbs away from my original goal, but I still have 2 extra months to lose weight. And so I’ve decided to aim higher: 110lbs
重點係第1句好耐冇食都冇
0分重作
咁既底子點打都唔會進步
要從根本去正視自己英文差既原由先得
太formal 如果係鬼妹會點打?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞