[痴撚線]offer被取消

198 回覆
1622 Like 23 Dislike
你講到佢點唔合理都冇用

佢一句你過唔到Reference Check就收你皮
利申試過 又係乜鳩內部調配無咗個opening
打返去其他offer好彩仲有 而且唔洗比hr寸
白痴、你自己都可以accept完之後有個再好啲既offer就打去decline之前果個蹬。點撚解人地公司唔可以比左offer唔請啦。 applicant就得公司就唔得,你都on撚9
瑞安垃圾公司
我都之前都開過post
每年都要講多次
新人唔好入瑞安
垃圾公司
無管理 無錢
以前試過
細公司?
係咪過唔到ref check
以前大過
而家係廢公司
瑞安不嬲厚面皮
出名廢
瑞安一定係1
窮到仆街
瑞安無企業形象架啦而家
你個case係條友串啫
正常你打返去話可以take offer
如果未有其他人take offer咁都有機會啦

況且唔試就一定唔得
驚畀人串就唔問咁可能份工都冇乜吸引力
我試過星期五晚上收到email offer
下星期二打黎講 send 錯人
我屌你老尾咩
先前我都試過類似ge
間公司經headhunt agent俾左offer我
我第二日朝早已經口頭同agent confirm offers
下午agent狗叫我快d辭職,個邊想快d要人,雖然乜都未簽,但我心諗應該冇野ge就收工前辭埋職
最後,第三日冇啦啦收返我個offer,原因係GM覺得我第一日冇即時confirm offer,好冇誠意
去到出offer 個stage, 你估間公司又有好多個收貨嘅applicants 係手咩, 挽下手又要再出job ad
未有人接offer 同開到多個位都係會照請
話唔打番去嗰d係未fg, 或者未去到要管請人

不過樓主有冇咁on9 未簽約就reject 其他offer
正路hr都會話上黎簽約作實,之後拖住其他offer 先
樓主個行為同冇家底裸辭一樣,仲痴線過間公司
老細當冇收過信叫我返去仲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞