Super Junior DNE大隊輪流回歸大發相愛相殺討論區(23)

1001 回覆
23 Like 3 Dislike
但係佢地都一次過堆積兩年嘅行程 痴線佬
終於 好期待下個禮拜
依家人係韓國但係xTvn收費電視
好耐都無上XD
陣雨絲
收費電視冇得睇
光化門絲
仲諗住可以幫手升收視率
結果又要去返naver....
Naver要刷
原來係韓國係睇唔到youtube既cut 只可以睇到naver既
Bout u 出teaser
好正啊
好型啊
我無微博acc.
mu-mo未用過,係咪同amazon差唔多?
如果信和要特別搵時間出去又貴過人
我以前都追J rock,次次都係信和買
#利特[超話]#已經好的差不多了[坏笑]接下來的行程也都可以消化了〜對於工作狂的特哥來說,勸他休息是木有可能啦〜只能為他加油打氣咯!給特哥送了一些紅參,醫生也說了不能“補過頭”但是粉絲們的心意還是要傳達到的,所以跟“不太會來事”的特哥說這些東西都有保質期,可以分給周圍的工作人員或者特哥想要感謝的人,我們最大的願望就是特哥好!最近因為特哥生病的關係大家都比較壓抑,給大家分享近期特哥的幾則簽名.. 。真的是很皮又很會撩了!隨著特哥一年一年得奔四〜特哥的粉絲也都紛紛跟特哥表態“哥哥我先去結個婚......”於是特哥給簽了那麼幾個簽名[允悲]1⃣️要抓住個財閥2⃣️結婚!為什麼![淚] [淚] ..3⃣️別離婚了[公爵]4⃣️生日快樂!給你準備了禮物,一定要收下啊?!

特哥就快好返啦
真係要好好保重身體
-信和mini shop唔算貴
sky music同橫濱先係搶錢
-你search下有特典果幾個網 都可能仲有
但係唔同amazon 海外未必可以直接買 可能要搵代拍
-仲有メルカリ(mercari)呢個網
你當係賣二手野嘅網
小卡啊週邊啊專輯啊乜都有人放
不過可能要日文關鍵字先search到多d野
一樣要搵代拍 同埋見到啱就要搶
-大陸有個叫閑魚嘅網(可以同淘寶link ac)
一樣係賣二手 但係要用大陸支付寶比錢
同埋要實名認證先用得
今集super tv 幾好睇呀
好鐘意94line
Btw下集有旭呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀

其實寧願唔開比佢地抖下
好矛盾呀我
又想佢地黎又想佢地對自己好d
嘩!又要去澳門
唔該絲打
年尾開好似又有啲急喎!!!!
希望如果有ss8既話 可以係圭退伍之後開香港場
咁樣真係好咩?
Sm好窮啊?
Btw24/11岩岩先係北京返港 應該睇唔到 好sad

男友力Max 但想做童童個女多啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞