當年馬尼拉人質事件真係好震撼

543 回覆
1188 Like 23 Dislike
仲要全程直播 睇住班廢警玩鎚仔
幾撚多老屎忽去日本你唔講?吳克儉個D仆街局長咪一樣促進日本經濟
咁Jason 依家點?
馬拉維係軍方特種部隊出手,823係警察出手,唔同架
軍人係代表一個國家最具實力嘅武裝部隊 咁都廢撚到咁呢個國家就收皮啦 好勁有限 更唔好講差人
件事發生之後唔夠兩年,有個同事話同條女去菲律賓旅行,我當住成班同事問佢,有無攪錯去菲律賓旅行你係咪香港人?
然後再望下佢個樣黑黑實實咁心諗唔通佢有菲律賓血統,大撚鑊,再問下佢係咪返鄉下探親,好在佢話唔係......
果陣全港男女老少幼,都嬲到爆

我諗冇一個人會開心
其實已經勁咗好多喇,馬拉維裡面班特種部隊跟美軍訓練,裝備又新又齊
呢件事身為香港人就唔好再去呢到旅行
工事就話啫
香港人去玩真係諗唔到有咩理由支持去呢到
香港人係有骨氣就咪撚再請賓妹啦
唔請賓妹咪請印傭囉
啲賓妹又唔係好 十個有九個都練精學懶
我都係果日生日,每年生日都諗起件事
嗰陣一家人喺酒樓食緊飯睇住電視
垃圾人種
前幾年班生番殺咗台灣漁民,馬英九提岀四項要求,包括菲律賓政府道歉,以及派調查團進入菲律賓調查。菲律賓政府冇回應,馬英九就下令國防部派軍艦去菲律賓外海進行實彈演習。

中华人民共和国政府為香港做過啲乜?
自己清洗自己民眾達冠既國家,有出到聲話強烈不滿,深感遺憾係咁上下🤘🏻
記得最初談判限期係3點鐘,當時好多高登左膠走左去同情槍手
去到7點半成車靜晒,剩低個司機話所有人死晒SWAT先話攻入去
點知其實重有人未死拖左成個鐘先救到出黎
手指扮槍
願賓國子民代代為奴
唔怪之得d大陸人黎香港旅行係話促進香港經濟發展啦
呢一世都唔撚會去菲律賓
請都唔撚去 垃圾國家
重新睇返成件事
菲律賓真係好撚on9
根本有正常水準既處理
就唔會有任何傷亡
包圍架車用槌仔我屌你老母
積返啲口德啦仆街仔
嗰陣好似話美軍有問過使唔使幫手,班賓仔死都話唔使
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞