當年馬尼拉人質事件真係好震撼

543 回覆
1188 Like 23 Dislike
垃圾康泰早兩年仲開返菲律賓團
啲高層真係癡鳩線🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻
佢on9左好多次一早block 7左
當年仲係初中
返到屋企以為好少事
成晚睇直播先知道越嚟越大鑊
嗰幾晚瞓得好差
睇到啞撚左
一路睇又嬲又sad
最賤係事後啲賓妹yeah曬咁自拍
屌你班人渣少少血性都無
一世都唔會去呢啲仆街地方
晏就睇嗰陣真係覺得冇咩事 心諗正常警察而且搵埋談判專家一定搞掂啦 嗰陣好似話條友想復職 屌你班友嗰刻是但乜撚都應承佢先啦 點撚知數又傾唔到仲要捉埋佢細佬 最On9有埋電視直播 俾條友知道晒出面環境
但最心痛真係見到運靈柩番香港 當時有個細路望住佢老豆棺木 喊都唔喊 完全唔知發生咩事 先係最可憐
納dee好波
2010年8月22日
嗰陣咁岩成班親戚係屋企食飯
平時咁多人一定會好嘈
但當下睇到個個都靜晒
個心好撚痛
仲記得嗰日係播公主嫁到第一集
好記得當年望住啲特種部隊拋啲熒光棒入去
睇到好撚躁
當年菲律賓殺完條台仔之後,即刻聯合軍演
最重要係人民嘅團結,當時台灣vs菲律賓黑客大戰,全個菲律賓三份二政府網站癱瘓,菲律賓啲黑客都頂唔順hack返入去佢哋政府網站留言話投降,頂唔順
睇呢個 po 仍然好心嗡
Rip ....
當時睇到好嬲
香港市無牙力
因為呢年事
呢世人都唔會去菲律賓
月經
不過之後幾年支那俾賓仔撚係報應
仲去嘅會係咩人
Jollibee到依家我都抗拒幫襯

佢又成到團
又有港豬貪平去
呢依真係仆街唔好喊
Just remember, we as Hong Kongers, have to at least help each other out.

And I will screw that f**king country with every chance, using every way I can. I promise you all.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞