大家send正經Email既時候試過點樣柒法?

340 回覆
918 Like 29 Dislike
公司搞錯咗我個地址, hr 叫我 private send 番個地址比佢,點知我 send 咗去 public 果度,之後全公司都知我pm咗我個地址 hr

利申 hr 靚女黎
rip
我睇開都係加-san喺尾
Dear Tommy 打左 Dear Tomcat

試過冇攞走draft pls sign
就send咗俾個客
做concierge 幫人訂枱食beijing duck, 跟住send個confirmation wmail比個客嗰時打咗beijing fuck
重要過咗陣先見到佢已經睇咗無得recall
個客應該好期待屌北京閪
成日手快會打錯best regrads
好彩多數都睇到即刻改返
之後係咪好多人辭職
唔記得咗attach file就sd咗
到個dep打翻俾我問我點解無file先發覺
再sd多次又唔記得咗attach
之後dep條友打黎問我玩乜
公司有男女同事同名

咁outlook打頭幾粒字會prompt suggested contact
有個男同事好鍾意撩某女同事send哂表情咁樣

點知佢揀錯同名男同事嘅名, flirt錯個男同事, 好gay

最後兩個男同事拍咗拖.
試過乞緊眼訓
將best regards打咗best retards#
仲要係俾客#
Sick leave 打錯Suck leave
"Applicaion for suck leave"
唔係想閪人但打咗please kindly
呢個幾好笑
唔關email事 不過好柒

之前我要將公司支票入信封寄返俾啲人
咁向來每張支票都要copy留record
結果... 我將所有支票copy寄俾人
再將真正支票封好哂入埋倉
啲人收到票個個打返嚟問公司係咪玩佢
係咪玩佢
笑左
試過Dear 打咗做Dead
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞