大家send正經Email既時候試過點樣柒法?

340 回覆
918 Like 29 Dislike
唔係我 係對家
對家周不時會forward啲legal document過嚟
咁之前負責開個個升左職 有個新人頂左
佢次次唔同新意 一係無attach 一係無password/錯password 又試過attach左份完全唔關事嘅野嚟
最後條友做左半年左右就走左
出mail比d架仔果時唔記得係個姓後面加san
女人黎?
Attached to.....
最後唔記得加file
同客講keep you posted 打左poster
屌 係
gay
有啲人好鐘意將所有username password save 係一個txt file, 開住黎做野

話說有次收到客email, 佢attach埋呢個txt file

不過因為果間公司都幾大,我無拎黎玩野...
好彩唔係Breast regards姐
個陣返新工想請sick leave 上網搵template
點知搵錯左啲辭職既
比阿頭恥笑左兩年幾
漏左attachment我諗人人都試過

其實應該整個function email內文有attach呢個字 而你無加附件 要warn你
copy呀頭封email唔記得改番自己個名
唔係我
有個學生係份試題度寫咗啲歌詞
有啲字眼係關於死既
個阿sir以為收到死亡恐嚇
Send晒俾全世界話生命受到威脅
gmail有
試過打 dear xxx 唔知做乜春打左 damn xxx

好彩recall 得切
想打please trigger below job點知打錯blow job
btw 打左between
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞