不經不覺GTA5就快出左5年

220 回覆
587 Like 19 Dislike
gta6 2020年就出
真係勁撚慢!
巫師3
果陣倒數出trailer 之後個個癲哂
個online mode真係做得唔好
又成日打完一個要出去仲load下一場,冇得連續去下下要再投票
division呢點好好多
希望keep返大地圖
樓主ps3後期開始打機
可惜故事mode無update
剩係會入去玩下賽車 等仲耐過玩
可惜後繼無力

地圖大而無當, 頭頂果到有幾可會去

賭場 馬場 到而家仍然冇聲氣

online淨係識換湯不換藥咁出, 正常玩法跟本冇可能追到
GTA5係ps3最後嗰批game
咁我諗就快出ps5先有GTA6
肯定會仲大
依家呢個都覺得唔夠玩 太多山
我都知線上模式好難快,但每入一次場load十幾分鐘先開到一場真係好冇引
其實呢集靠地圖大同畫面靚吸引人,玩耐左發覺好快悶,冇乜新野,故事無聊,連n年前v city 都可以入下商場,佢竟然冇整,遊戲性最高最耐玩永遠都係sa
Ps5應該未咁快
佢PSN出得預左要keep住出ps4遊戲
但Sa最撚好玩
自由度真正大
上個月我先買
SA個種真實感好強 真係好似係入面城市生活緊咁 到依家就算裝番黎玩 都肯定記得點樣開車返CJ屋企 記得點樣由小路後巷/天橋下面入去
online mode load 太耐已經冇玩
打場賽車又要飛上天load十分鐘,玩完又要load ,重生又要load
故事垃圾

地圖大但內容極度空洞

無錯隻Game 係好玩,不過內容好空洞。有個任教你打獵,但只係射下啲動物咁。另外我覺得最唔好嘅係人物描寫唔太夠,例如富仔咁,我認為可以寫佢多啲背景多啲成長嘅故事。 催佛同米高還可以,一個好戰重情重義,一個就陰險小人(好似係)。

本來諗住R*會出dlc補完,點知放哂資源落GTAO

以上都係個人意見
利申PS3 PS4 PC都有買黎玩
我有自信你唔比地圖我是但dom我地圖上任何一個地方 我都識渣返屋企
如果佢出 SA 4K重制一定買
點解出親重制既都係垃圾game多
講真咁大隻製作動用咁多人咁多錢去製作先賣你幾百蚊
而家啲垃圾電話game啲人幾千幾千咁貨金
邊個會仲同你認真研發一隻game
Shark card
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞