不經不覺GTA5就快出左5年

220 回覆
587 Like 19 Dislike
PS3 PS4 PC買哂
條主線太短
以前SA好多任好襟玩
如果gta5好似gta4咁可以溝女(唔係sp only)都幾正
d餐廳、酒吧可以入埋去 網吧仲可以上網
仲正係可以係地下執垃圾嚟掟人
GTA5俾我感覺係地方大就大,但係好多都無用,
又無得做gym,又無得打波,
呢啲喺SA已經係基本嘢嚟,
我係預咗佢會有,甚至去到GTA5係會有更多嘢玩,
但結果竟然反而係倒退,呢吓我真係失望
單機版買股票有10幾億真係好爽
窮j現實世界冇錢買跑車飛機惟有比兩舊水尋找快感
支線任務勁正
ps3買一次,ps4買一次,pc買一次 果時日玩夜玩玩到半夜三更比人屌 而家等red dead redemption 2
題外話其實R*都幾癲,每次都做得勁好,以為已經到左極限,但估唔到下一集又會再突破極限造出超水準作品,每次都令玩家有驚喜,好多時一個系列既遊戲集數一多水準就會開始變差同冇新意,好似dead raiseing或者far cry之類咁,gta係少有keep到水準之餘仲有突破既遊戲
故事線邊度垃圾
sa個地圖真係每條街道都記得係點
反而5冇乜印象
有冇人都係咁
都好難怪
個圖真係好大好靚
入既野真係冇乜但個圖設計真係痴線
車多人多感覺真係好似真實城市
gta6 出vice city就正
有無人鐘意玩3
得閒會入去故事mode遊下車河
但online mode好耐冇玩,冇朋友 好難賺錢升lv
同埋個地圖真係得個大字
GTA4仲耐玩過佢,起碼有得入去醫院
個故事又短又單薄
爆機果陣心諗:吓完左?
GTA4 嗰個深刻啲
gta4嗰兩個dlc正啲
有無人真係會買shark card
Gtav將自己以往成功嘅因素左執右執咁炒埋一碟岀來,rockstar係叻嘅,炒冷飯炒到你咁醒 不過主線真係太短,幾日就爆機,online玩到一定程度就唔太想賺錢做任,太悶
可能係去邊都有條gps帶路 5啲街行極都係記唔到路 係一條都記唔到
只玩過單機版 online掂都冇掂過
我地有個Active pc Group 可以入黎一齊玩

依家好少人刷太平洋架啦,多數玩import export末日個d,賺得仲多
收皮啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞