不經不覺GTA5就快出左5年

220 回覆
587 Like 19 Dislike
燒錢買個夜總會
GTA5嘅買股票glitch喺咪已經被修復咗,試極都唔work
出左5年, 我依家先買
試實上gta4故事係絕對好過gta5,有好多情節角色印象都好深刻
gta5 online好多野玩,但d任好悶囉
臭西TRACY
呢個認同, GTA一向代入感都好強, GTA4果時閒去搭METRO去唔同地方,
GTA 5 呢集真係做唔到呢樣野
學改mod
琴日改咗秋名山 ae86 同rx7
Drift mod 冇更新用唔到好可惜
重有一改咗mod
就成日會有error
喊出黎
有冇人同我一樣好迷GTA4個故事?
成日上呢個網睇D人物既appearance,同唔同集數人既交流
http://gta.wikia.com/wiki/Main_Page
Are u kidding me?
連十分之一都冇
完全唔夠班
如果online可以load快d,咁就會好玩好多,等load仲多過玩
成撚日掛住整online,下一集唔知幾耐先會有
睇怕到時RDR2又係onlineonlineonline
唔多想要大地圖,反而想佢好似sa咁一大堆有得入去既建築物仲好

5地圖係大,但太多建築物係裝飾,用bug入到既又做得一半
衰d講句,sleepingdog 可以入既建築物分分鍾仲多過gta5
一定係剩搞online

牛仔題材完全食晒r*而家果套
sa真係好高汁
又大地圖又多野玩
可以賭錢同打blue ball
個story又好有故事性
續集個catalina變左追殺gta 3個主角claude
好似gta 3 last個任就係要隊冧catalina
learning to fly
youtube有個comment好正
佢話呢個任應該叫做learning to ragequit
來場昆特牌吧
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞