不經不覺GTA5就快出左5年

220 回覆
587 Like 19 Dislike
如果有得自製地圖
整個香港地圖就正
揸車走晒全香港
mta/samp仲多野玩過gtao
出gta6咁online點算,又再玩過 ??
利申冇玩單機故事 玩咗差唔多兩年online
就黎1000級,一早就覺得呢集仲差過上集

少左野玩、三主角ON9、揸車ON9 (會自動LOCK速)

上集好多野做得好過今集,今集純粹賣畫面

唔算好高質

ONLINE永遠回水回得勁少,1級同我9XX級回既錢一樣,做任務冇車窗呢個BUG死唔肯FIX,仲夠膽死出一堆車窗半防彈既車,中左BUG個車窗防導彈都冇用啦屌你老母,唔肯FIX、回報官方搞左半個月臨幫我重置個人物果陣話我之前有玩過佢D BUG野,覺得係我自己搞成咁

根本身邊冇玩過佢D BUG既人都有咁既問題,屌你完全冇心處理既

下集再係咁求奇隨時俾其他GAME慢慢過撚埋
故事方面真係無得輸 但佢個online有d失望
個感覺好似LFO之類既online咁 一大班人係個城市到行黎行去 真係要玩果陣就要開場玩
係我心目中真係要做到自由城 就應該要好似真實咁 有階級意識 住洋樓 住私樓 仲要每個單位都係獨立 可以炸鳩人間屋
但我知咁樣做要應付成億玩家係無可能 但將來我相信會做到
係咪生物科技廠果關
係 唔鐘意online
但個故事mode太短
要咩display card至推到
CJ喺gta5其中一個任務會出現 見到佢同幾個黑鬼一齊踩單車
下集應該有埋pubg果種mode
以前VC就算地圖咁細都好多野玩
SA梗加唔駛講

但今次地圖大撚左咁多
但入到去真係得個大
都無野比人去玩咁
Side mission又少
完哂故事都好多地方無去過
完全唔知有乜用

最on9係個邪教任
要你跑跳幾多個鐘 到最後得番黎就只係錢
故事mode最唔缺就係錢
打劫任個種玩法
好想其他online game學下
隻隻都係一齊衝去同一地方殺人
分工合作再一切匯合真係堅正
爆過好多次 條story line好正

一開始整死8ball都玩左幾耐
4垃圾到仆街
我反而覺得online做得幾好 起碼都會有更新

雖然我玩online都只係賽車 但係online個啲運貨 ceo買樓 整工廠 我覺得係有參考返vcs 同埋打劫刺殺mode確實係有緊張feel

但係story mode係真係短左啲 但係無計啦 鬼叫依家興online咩 順勢靠online賺返啲 希望第六集會有返sa gym玩下
屌你老母
劇情,畫面都仲係冇對手
有無人搵哂D ufo parts, submarine parts(老婆呃老公保險), 核廢料 同D信?
漫長又痛苦
最記得個主角要走佬,匿埋喺荒山野嶺投靠條癲嘅女叫 Catalina,同佢一齊做世界跟手做埋愛。最後一任務係講條女識左第二個男人要分手!個男人係 GTA3 主角 😂

SA 嘅劇情豐富性真係冇一代比得上!
gta4 最正係個故事一開始3個主角係哂到
未出dlc,我個完全無諗過有得用佢
d劇情真係好驚喜
利申:無留意開新聞,唔知佢有dlc出
SA>ALL

GTA5係靚,但內容,可玩性已經差過以前果D

特別係ONLINE,一大敗筆

GTA5單機計:7.5分
有埋ONLINE:4分

GTA SA:8.5分
Gta5係好玩,但玩佢d dlc唔課金要好似打工咁賺錢買設施,同埋game入面物價太高
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞