不經不覺GTA5就快出左5年

220 回覆
587 Like 19 Dislike
下集可以入多啲建築物就好了
之前個post討論過未來最完美嘅gta,結論係應該組合sa嘅遊戲性、gta4故事、gta5嘅畫面。

講真online對我黎講可有可無,open world game個遊戲重點從來唔係online, farcry, dead rising , witch.
就呢幾年睇,大部份玩online 嘅都係一班朋友鳩下鳩下無野搵野黎搞,殺下警撞下車,但鳩多一陣都悶啦。online啲任務又唔係真係咁有趣。

寧願佢整多啲內容,可以做到人中之龍咁多map detail嘅話個地圖縮水一半都值得
好耐之前傳GTA6包哂全美
我關左gps一樣認唔到路
但gta online 出埋哂D飛天車,潛水車咁
個人覺得over 左
有冇上youtube睇過gta5 ultra graphics mod d片
真實到仆街
題外話,有無人玩gtaSA嗰陣好後悔學左cheat,覺得自己破壞左隻game 。本身可以由朝玩到黑都唔悶,學左cheat之後做任無晒挑戰性,有乜依郁就cheat架坦克出黎,自已搞到自己無癮
gta sa
YECGAA
唔用cheat打主線最後boss打撚到想死
gta5好抵玩 一次過玩哂三個人
online 有d heist真係好難打架bor,困難mode敵人又多又厚甲又痛,4個fd合作好好玩
有時係城市入面同人開片都好正
反而單機真係好少玩

利申:4個fd都 150lvl up
分工合作真係得佢先有
其他online game都冇咁玩
劫獄個關最正
兩個去劫獄,一個劫機一個劫巴士
完全分開做野
gta sa最好,唔好問,因為舊所以一定好d
故事係真係一般般

同gta4比完全唔得
依家仲玩緊
最正就係有得爭地盤 得閑冇事去搞下ballas幫
online 差事真係好講究
同人地好合作
但你單機可唔可以出D
出返單機DLC啊
就係今次做online搞到單機廢晒,啲更新全部冇單機份,不過喺佢角度諗,搞好似gta4嗰種DLC咁多內容,要做一條新主線又要搵人配音諸如此類,都係賣一二百蚊,gta5求撚其整幾部跑車,加幾個得幾句對白嘅任務,已經大把人買鯊魚卡

我唔介意gta6有排搞,但希望Rockstar唔好只集中喺online到
我反而最鐘意玩vc Tommy好型
online mode真係要多朋友先好玩,可惜我呢啲毒j朋友都唔多個,只能夠玩單機mode,希望佢下隻gta嘅單機故事可以再整好啲啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞