不經不覺GTA5就快出左5年

220 回覆
587 Like 19 Dislike
咁大架火車冇得渣好失望

我記得以前搶巴士埋站上客會有$ 收

的士搵$ 個模式又差左

又冇左警車 消防車 救護車 既任務
你識嘅人係咁姐
online 仲好耐玩

不過記得係玩ps4

pc比外掛玩多過自己玩
X4
online根本係垃圾,咩都要load一輪
個時online識左幾個人冇玩過story mode,只玩online...
一問先知係細路仔
冇玩過以前個幾集

story mode 3主角story 太差,冇咩劇情可言,又短

overall我會俾6分,一個仙都冇用過係online mode,你出story mode DLC我都會俾錢
仲記得Kifflom要行夠里數果關
搵膠紙痴住行果個掣
然後用橡筋拉住一邊控制方向既蘑菇
最後搵個安全地方
由得Michael係咁原地自轉就可以掛機做其他嘢
有排先出gta6
淨係同GTA4比都輸左一大截
認真PC未試過中
嘩你好勁呀 見到人漏咗個s
其實可以出dlc , 火車,賭場, 炸雞店可入室內。
佢老味 五年咩都冇攪。
開番個商場。
買物業 又入唔到去。 當年應該係趕工
我覺得其實係一早整好晒,只係唔放俾人入
online版要多人先好玩
之前高登搵過一班巴打gp埋一齊十幾條友屠街好爽
5 d車全部勁易反又易飛車
https://youtu.be/GWVtZJo-HqI
單機黎講 GTA4完勝GTA5
5代 , 畫面色彩靚,
係室內景太少
郊區 得幾條街. 個城鎮好心整多D屋.場景.
好多荒地.

係有cable car 上山. 有特色.
5, 去 strip club 要對住個 mic 講嘢溝 stripper, 我半夜打, 唔想嘈醒 gf, 於是喺 bathroom 不斷對住個 mic 講 oh yeah oh yeah

諗番起成個痴漢咁
剩係玩單機 mode
GTA5到依家佢個物理引擎同AI都仲係無其他GAME超越到
見特價呢家先買黎單機玩MOD
完全唔睇好GTA6
成個pj最大粒個個走左
而家GTA都變左課金game
以前好多打個cheat code就做到既野
而家全部locked behind paywall

劣幣驅逐良幣
一日有人肯俾錢買shark card
一日Rockstar都會將99%資源放落online
你睇成5年應承左單人mode dlc都冇左影就知
夜總會嗰啲(唔係琴晚出嗰隻)根本就係整好哂唔放出嚟
尋日個gay tony更新有咩玩?半年無開過部xbox1玩gta
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞