[航空]連登飛機膠討論區14

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
都係去睇動物啫
一定唔係最後
前面三間視乎class
Y就唔會諗QR
J就唔會諗LH
點解 ?
平時睇 flight report 好似都唔太差
利申 窮撚咩都未坐過
Y QR會成日有舊嘢係地下頂住
同埋單純感覺佢地Y唔係特別好

SQ嘢食幾好同埋LHR偶爾會好少人 lol

LH快 同唔一定要LHR可以LCY

J就QR睇咩機
Qsuite啊787都可以
有部分777真係不了

LH J就你睇圖會明

SQ J應該完勝

F就QR好少F
香港多哈leg冇

LH F其實幾好
雖然個人最喜歡嘅744 bed and seat已經冇咗
但本身成個service流程幾好
簡單地豪華
加上FRA FCL terminal冇得頂

SQ 就長期吹奏啦 suite呢家嘢佢鼻祖嚟
LHR同香港一樣有新suite
A380 1-1 config得佢同EY做到

循例屌一屌
其實佢算係最接近亞洲大部地區嘅機場雖然CNS近印尼
近係近
但係經濟中心喺曬SYD MEL嗰一帶
係得個近字咁解囉
早排深圳直飛 實在太平
Y炸,張機票可以改任何機場,不過我就睇LHR

QR同SQ聽人講到正仆街,所以我都未知
記得QR好似係777/787 A359/777咁
SQ就777同肥婆
當然會返,LGW會平d?計埋車錢出London
http://www.airliners.net/forum/viewtopic.php?f=3&t=1382487&start=650#p20578815
BR 第一隻 789 其實已經出咗廠, 只係未知幾時正式公開

咁都要因航落力做返好
很香港就算啦
你一程J可能夠我飛兩轉中東三寶去R洲
長榮唔係入左787-10咩
另租幾隻 -9
香港發展嘅絆腳石
一係支那
二係香港政府太照顧鄰近地區
成日講埋啲區域合作
深圳發展貨櫃碼頭、擴建寶安機場同廣州發展航空樞紐有冇顧你感受
又或同上海優勢互補
不如同埋新加坡優勢互補啦笨
最戇鳩係要顧埋澳門
香港係大嶼山開幾間賭場,你澳門真係食得撚屎喇
咁如果SQ就全程777會新少少除非你遇著新A380
咩機票可以任改
窮撚終於買左飛,人生第一次坐JAL嘅787 好期待
架777坐3-3-3闊落少少咁

Y都係搭direct最快到目的地算 間間都差唔多咁閪
2-4-2
但SQ可以借筆
想問有冇巴打知row 21係咩位 上網睇係PEY嘅 我經agent book
你幾時飛
嚟緊應該788
333窄d 唔係肥仔都ok既
應該PY嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞