[航空]連登飛機膠討論區14

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
坡佬就係要用到部機得番半條命先賣
十足十佢地點人做嘢chur到你盡嘅性格
其實如果唔揀係有機會出到Emirates
問題係,用深紅真係殘
港女自己戇鳩
關人地撚事
台灣可以落地簽證喎
我覺得係張凳個殻黃咁咁 顯得好殘
另外班友真係唔識都唔問
搭JL 唔識BNO 攪咗勁耐
攪到佢supervisor過黎
總而言之
新加坡酷航
其實落地簽證都係怕佢嗰一下會唔批啫

Scoot好過HKE, MM, JW太多太多
早前一班加拿大航空的航班,於成田空港降落後,錯誤進入已經停用的誘導路而被困,事件至今已3小時但仍未能成功處理,而機上乘客及機組人員亦被困機上未能離開。

現時原因未明,成田空港其中一條跑道仍然封閉中。
https://www.fnn.jp/posts/00397554CX

Out of stock
成日都冇貨
https://www.routesonline.com/news/38/airlineroute/279763/qantas-adds-boeing-787-hong-kong-service-from-dec-2018/
Qantas Airways from December 2018 is adjusting operational aircraft on Melbourne – Hong Kong route, which sees the launch of Boeing 787-9 Dreamliner service on 13DEC18. The 787-9 is scheduled to operate this route on 5 of 7 weekly flights, replacing Airbus A330.

QF029 MEL0945 – 1615HKG 789 x36
QF029 MEL0945 – 1615HKG 330 36

QF030 HKG1900 – 0730+1MEL 789 x36
QF030 HKG1900 – 0730+1MEL 330 36
聽朝11點幾搭廚叉去沖繩 想問下係咪得個香腸飽食
明明睇flightradar24 CX 排班仲chur過SQ
SQ堆中古772/773已經頤養天年mode 主力飛吓HKG/BKK
CX嗰堆日頭即日來回完轉日本 夜晚仲要跑去MNL/TPE過夜
當你知你用十年就退,同你知你要用到退休嘅分別
護照內沒有出入境蓋章不能證明她曾在台灣合法逗留。

應該唔係香港出世
要拎過一次普通簽證先可以做網上/落地
依加好似有pizza食
仲難食過包WOR件so called pizza
KA KHH 尾班機 J CLASS 有咩食

仲有CTS有好q多間lawson
香港出世都唔會有印係passport啦 cup落張簽證到架嘛佢
應該係CTS地勤唔熟啫
港女自己懶姐,上網搞埋print完分分鐘5分鐘都唔洗
同埋日本人去台灣免簽,人地淨係知要有簽證先上得機而唔知可以落地簽證都唔奇
bam the victim
為坡佬想盡藉口開脫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞