一人一個柒到唔敢睇嘅經歷

248 回覆
998 Like 12 Dislike
細個好貪靚,成日戴假髮出街,有次追巴士係咁跑,跑到個假髮跌左落地,要番轉頭執番 好樣衰
新界
個阿sir咁好人
以前中學早會企喺度瞓著咗,啲老師以為我暈低
好有畫面
考公開試入到間A課室,唔知點解突然覺得自己去錯咗
咁就即刻跑去第二層嘅B課室
但入到去又坐滿晒人搵唔到位坐,成班人望住我
企喺度on99咁再望下先知A課室係啱
咁一路都諗無同學同一間考應該柒咗得自己知
點知考完無耐就收到個同學電話
第一句就問我做乜入錯課室
原來佢表妹(見過幾次)係坐咗喺B課室目睹成個過程
試過因為我嗰行全部男同學
佢地經過過陣我得閒就煎落佢地屎忽
點知嗰次有個女嘅行過,我睇都冇睇就煎左落去
仲要全班最樣衰嗰幾個
個老師見到你企起身先特登唔叫 想你出醜同比人笑
同班同事係房食lunch,以為老細出左去食飯,大大聲講佢壞話,點知一另轉佢原來返左黎
中學個時練跑
見到女神放學走啦
女神都有望佳我既
個時拉緊筋,要踢腿
點知踢腿個時唔知點解企唔穩,仆左落地

最後女神做左我女朋友,比佢笑足幾年
潑啲沙落條裙乜得
買完下午茶返錯公司,俾成間嘢人望住
lm
細個搭綠VAN,比錢果陣同司機講"小童半價喎",之後
五隻字全部ko哂

運動服皮鞋

一個月唔好諗住會有女仔肯同你傾計
笑咗出聲
去書展前一日係高登見到篇新聞介紹有位作家好後生寫小說但無乜人睇
去到書展咁啱見到本書就同朋友講話本書銷量差
講完另轉頭就見到作者企係後面
之後我好尷尬急急腳走咗
朋友經歷

以前有個阿SIR花名係柒頭輝 之後有次玩超級無敵大電視 個題目係頭七
俾提示果個俾極都未估到 之後指住個阿SIR個頭 問「佢係咩呀?」有個同學大聲叫:「哦! 柒頭」 果時成班都超HIGH 俾提示果個仲未知咩事 係咁講「掉轉呀 掉轉呀」 「哦 頭七!」 之後好似俾人記咗大過
我出世
做戲院院務 做到好攰 個腦溫溫地

有客入院用英文 問我: is this mission impossible?

我答: 对~
收埋部暴龍機係櫃桶到chok
比老師誤會
我試過比個三唔識七嘅細路攬住隻腳嗌呀媽
你就係咁現實先無女
在更衣室講教練壞話,一邊講一邊換衫,之後唔知個教練入咗嚟,比佢聽到晒
最後我們一起走後門
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞