一人一個柒到唔敢睇嘅經歷

248 回覆
998 Like 12 Dislike
中學個時 我個坐位係門口第一個 一入班房就可以坐低 有日未撚瞓醒 上多左一層樓梯 一入門口就坐低 拎晒d 野出黎放係枱面 之後轉身望一望 成班唔識嘅人望住我呆撚晒 我先知自己入錯班房 即刻拿拿林執野走 一邊執個陣已經feel 到身後嘅恥笑聲
細個係海洋公園睇魚拖錯第二個男人嗌老豆

然後條仔好驚訝咁講咗句
我連女朋友都無點生你

結果成個過程比親生老母見到 笑到我依家
睇字都覺得慘
有年生日上咗ATV 跟住陳芷菁叫我同自己唱生日歌
搭火車7事一大堆

衝入車 點L知個tote bag俾個車門夾住左 成個人夾左係門成個站 仲要勁多人想落車

著校服 過閘機 俾條鐵攪起左條裙 走晒光

車勁迫既時候 企唔穩 好大力捉住左隔離個佬個袋 佢叫左出黎
好似人地仲大陰影
Sd email 比對家,本身打thank you 打左錯做think you ,仲要cc埋比好多大佬 個對家隔左陣就打黎笑鳩我
成日mix up左我讀drama架同我有俾你屌架
樓主個經驗我有
以前中學有排好興天堂鳥 嗰陣放lunch 好似扮緊天堂鳥 喺條走廊度大大聲彈下彈下咁嗌咗句 咁先係太陽鳥黎架嘛 柒到俾fd笑到依家
勿相認
有人介紹咗份工去interview,射波去見。

完咗打返比介紹個條友,點知打錯比公司大佬(同名),一輪咀講完先知原來打錯,即刻扮收唔到收線。
係學校上緊樓梯時放屁(幾響) 以為無人係背後
點知個師姐係後面 望住我
真心覺得柒
話有其他電話入
等我幫你地兜到如何柒左不失霸氣
問佢係咪好有仙氣 分分鐘追到個師姐
你自己兜到,不作解釋
大學canteen開錯緊急門
成個canteen響
膠力無限 我投降解唔到
喺公司廁所到見到個同事洗面, 見到個背影好熟,就以為喺同事A

就同佢講:好攰呀
之後個同事轉身望住我
我就 > > >
原嚟個同事係唔識嘅

即刻講句唔好意思,再頭也不回咁行去廁格
照唱囉!happy birthday to me ~happy birthday to me
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞