一人一個柒到唔敢睇嘅經歷

248 回覆
998 Like 12 Dislike
男人老狗去男廁有咩特別
之前有個老師好撚矮又閪
啲人改花名叫佢做蟻「娘」
有一次要去教員室揾佢
叫慣咗所以大大聲講左個花名
行到一度玻璃門前面等佢自動開,等左兩秒都冇反應,以為sense唔到我就手舞足蹈好大動作咁想佢感應到。

仆街原來根本唔係自動門黎要自己推,再發現後面有人等緊

放工時間同條女搭地鐵,我上左車,條女係出邊
中學唔小心噴咗粒鼻屎去miss件衫度仲要hi唔走
喺地鐵垃繁忙時間行行下仆街
中學睇書堂扮睇書望住窗口發呆
老師行過嚟問我係咪睇緊
跟住我先發覺我調轉咗本書嚟睇
係地鐵諗住偷影條女, 點知開左閃光燈
喺商場搭𨋢想撳閘門制 點知撳錯緊急制 (喺正隔離) 搞到成個大堂響哂 個管理員仲走黎問 有冇事 好彩嗰陣得一個人喺架𨋢到同出面冇咩人
小五因為驚默唔切書所以瀨屎,仲要係爛嘅
個量多到成條底褲最後要掉咗佢
畀同學聞得出係我,仲畀佢哋笑
之後我忍唔住叫老母畀條底褲我換
老母知咗之後笑到仆街,講曬畀全家知 笑咗10年間唔中仲笑緊
小五咁大個仲瀨屎真係好柒
i know your feel bro
個個回憶直情係消失左手
好似斷左片咁 我淨係記得自己瀨左屎
一下就跳到去我屋企人笑鳩我咁大個
都仲瀨屎
中間完全無左 我諗係因為7到失左憶
當年教員室門口有支mic叫老師
一講野就成個教員室都聽到
我同個fd拎住支野唱歌
唱左幾句 好彩無人出黎
大家都係瀨屎仔
我以為我淨係會放屁㗎咋
細個去睇醫生 醫生叫我打開手板
但係病到傻下傻下 聽到個醫生叫我打佢手板 結果一野勁大力打落去 個醫生同我老母笑到仆街
好彩你係女仔
唔係坐緊監
同女朋友打邊爐,佢叫個黑衫女人幫佢加湯,點知都係客黎,佢九秒九衝去廁所,個黑衫女人坐番位係咁指住我黎講
除夕 諗住forward 新年快樂之類嘅msg出去
點知鬼黯眼開撚咗個群組 邀哂啲人入去
ex、台灣frd、仲有啲女仔frd
佢地有啲互不相識 有啲識但唔熟 宜家耐唔耐諗返起都打冷震
二千萬 前鏡頭 清到無朋友
megabox地下門口有好多塊落地玻璃,有d係門,推出去就開到,我個fd睇錯左塊玻璃係門,一野推出去,仲要之後推多一兩次,後面d人望到 ,咁啱前面個阿伯都係咁做,望住我地笑
Lecture room行樓梯仆街成個訓左係地下,比百鳩幾人望住,個一刻我真係想扮暈係地下算數,仲要繼續上堂 feel到比後面啲人恥笑緊
細個諗住係轉角位dum地 嚇我阿哥 點知我嚇錯人 嚇左個阿婆
記得有年中學比個miss捉到上堂玩手機
收撚左之後叫我小息去搵佢
諗住即刻有得攞返啦
點知佢同我講下星期先比返我
跟住我話呢期有急事要用到電話 佢話唔比
好啦 咁上返課室 啲fd問我幾時有得攞返
我忍唔住就話
屌你老母個阿miss話要一個禮拜 真係屌佢老母臭閪
然後我見靜撚曬 再望一望 發現原來班主任棟撚左喺門口個樣好撚燥咁望住我 仲發現佢渣住我部電話
事後記撚左個小過 兩個星期後先攞得返部電話
諗起真係柒到唔敢睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞