[Switch] 八方旅人 Octopath Traveler 集中討論區 (2)

998 回覆
18 Like 1 Dislike
你地會8職逐章解定沖左某幾章先
都唔知點解咁鐘意偷
用商人睇返價,低機率嗰d唔係件件貴嘢
我見到有支杖偷率0%
賣7萬幾蚊

不過宜家完全夠打 廢事嘥錢冇買
獵人挑人好廢
轉返用劍士算
最煩係捉餐死打幾場用晒

差2lv就有老婆
玩左幾多個鍾
拎到上位職業就好易升
當然我講緊第一章
唔該幾位

原來學者都係邪道
毒撚點會係正道
請問上位職業係咪四十lvl左右先贏到?大概個獲得流程係點
Forbidden weapon
毒撚技能係偷窺,梗係唔係正道
玩八方聽返音樂有衝動想玩返3ds BDFF
去到第四章附近會有廟

我4x贏 冇特別流程
玩八方聽返音樂有衝動想玩返3ds BDFF

BDFF 1,2我都有
不過賣左機
學者副職魔法師?
我見starseer廟 小怪都50lv

FEH 既巴打都有幾個係度
哩排FEH真係好悶
唔洗咁驚
50Lv講緊都係4-6下break
我主力4x
好多時用箭雨/千本槍Break完,兩個法術2bp就秒
Untouched都仲得
隻 game 真係晌日本好 hit.....

Nintendo Switch 獨占的單機角色扮演遊戲《Octopath Traveler 八方旅人》在 7 月 13 日正式發售,不過 Square Enix 似乎低估了其銷量潛力導致實體遊戲片供應不足,在官方帳號上道歉。

遊戲在 7 月 13 日發售後接續的日本三連休假期內,在實體版本的通路以及網路商店甚至是 Amazon 商城等都銷售一空,對此 Squrare Enix 透過《八方旅人》 官方帳號表示抱歉,並考慮在 Lawson 等通路推出《八方旅人》的下載代碼卡來因應玩家需求。

不過《八方旅人》在發售時僅有日文、英文兩種介面顯示語言,並未有中文化介面也讓台灣、香港等地的玩家殷切期盼遊戲能夠推出中文版,但是否會支援日文版更新,或者是另外以實體中文版發售,得看 Square Enix 以及香港任天堂的策略決定了。

Source: https://www.gamebase.com.tw/news/topic/99056007/
出慣手機遊戲,唔係好識家用市場運用,唔好意思
想問下你啲隊員正副職點配
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞