[2018DSE] PolyU 放射學Radiography (JS3612) 討論區

406 回覆
24 Like 5 Dislike
出緊placement 個d 唔該主動d, 唔好等spoon feed
1982 年出第一屆polyu cert, 而家咪55 歲up,
負評個d係點?
初頭讀就phy, bio,
做就手作野
女仔就揀私家啦
咩醫療科都好 喺私家做做少好多擔擔抬抬
咁梗係要落水做啦ching .
落手
樓主 我weighted score得235 係咪擺a1搏都冇用
同埋想問下樓主LQ既weighted score data邊到有得搵 google唔見有 唔該
同人唔同命呀巴打
早幾年同你best 5 同 weighting 一樣分
但係有interview 入咗
依家已經開緊工
呢樣真 唔夠力咪借手囉 男女都係咁做架啦

體力勞動係會有 但不至於女仔handle唔到
啱啱返工可能唔慣嘅 但so far我見d嬌滴滴嘅女同事都冇問題
rd摺毒leave name
好多時你一入ward。
機都未fing班友己經雞飛狗走。
唔好怕魚,唔好怕麻煩。唔夠力,真係出去搵個人返來幫手。PCA又好姑娘又好。
禮禮貌貌咁問,我未試過有人reject我

做得慢咪做得慢。最緊要唔好做傷自己。
真架。工一份,傷左冇人可憐你。
唔好懶。真係過床,搵人幫手,除非真係返night。,唔好懶,真係落床欄,擺位昇床。
Ching 是轉了做Nurse?
渣兄好似升左one
no
夠秤未
同問
其實應該要點 主動問ce 有乜幫到手?
搶住擺位,搶唔到就幫手上落床、對id
我唔係rd 不過出place果陣比ce 話唔主動
聽講ot pt 既student training 做得好好架喎
好多RD師兄出沒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞