Super Junior 厲旭退伍回家!特澈生日快樂相愛相殺討論區(22)

1001 回覆
19 Like 7 Dislike
@蘇西的小雨點o
這兩天哥哥們在澳門排MV的事情大家都知道了~~可是真的有太多照片流出……他們的服裝 造型 甚至拍攝棚內的照片都有………對於哥哥們來講 發專輯之前的造型 服裝 整體專輯概念都應該是絕對保密的不是麼 不然如果被有心人看到 抄襲過去或者大家提前知道新專的內容 這個專輯就會失去神秘性 等正式公開的時候就會失去流量 …… 理解大家的好奇心 但是哥哥的回歸成績才是最重要的不是嗎……希望各位真愛粉們看到這種照片趕塊勸刪 自己有照片的也儘量別發在公開的社交網站上了
表示一張相都冇睇過
睇過一張大雲既
點解我一張都睇唔到

大雲啊 希望佢快d好返
小心啲啊
我有一堆SJ既同人文小說, 有冇絲打有興趣要?
書櫃爆哂要清 又唔想就咁dump哂佢 希望有心人可以接收佢地
d書keep得幾新淨架
心痛
我都無睇過
我ig有人追 所以我睇到
表示一張相都冇睇過
點解我一張都睇唔到
我都無睇過
我ig有人追 所以我睇到

我都睇到,仲知道邊個粉腸流出d相,俾人cap晒圖 Share 晒去twitter之後自己del相, 打段追星感想叫人唔好share啊哥哥好辛苦ka
+1
我有一堆SJ既同人文小說, 有冇絲打有興趣要?
書櫃爆哂要清 又唔想就咁dump哂佢 希望有心人可以接收佢地
d書keep得幾新淨架

想要赫海👋🏻
下期都係男團

原來係踢到腳趾頭
好心痛佢
好似係produce出黎既人
http://www.bilibili.com/video/av27269523
今次個開頭已經好好笑
kard好正
利特擔任《Battle-Trip》100期特別MC,透露「圭賢也很想出演節目」。
自2016年4月首播的KBS旅行對決藝能節目《Battle-Trip》將於21日迎來100期特輯。為紀念第100期節目,曾出演第一期旅行設計者的SuperJunior 利特將擔任特別MC。
節目錄制時MC金淑表示「托利特的福節目才能一直做到第100期。」對此,利特也笑著回應表示「正在服兵役中的曺圭賢也很想出演節目,下次不想去太白想一起去冰島旅行」。
另外,第100期節目將由徐孝琳-李洪基和RedVelvet成員姜澀琪-孫勝完展開旅行對決。

Cr 韓流音悅Tai
-
或許圭賢一退伍就會被帶去冰島😂😂😂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞