[整合] [牛油果KOL] 偷圖扮自拍?八線暗模Sadelle被斷正!!!(2)

1001 回覆
587 Like 2 Dislike
本身唔識佢
又唔係靚仲要整過容 都咁多followers
開live又冇人睇
買followers 扮kol?
偷左成一百張圖粉飾自己 醜人多八怪
睇佢個勢都唔會大方認錯
睇到濕鳩樹果張,實Delle 究竟有無真係去拍攝到 諗起條友坐係屋企敷住面膜撳電話揀相轉Filter就覺得好有趣
定好似唐姨咁出街扮返工呃屋企人
人吔開埋自己studio 打造獨立新時代女性形象
實情係喺studio入邊嘆住冷氣 上Pinterest 搵相交功課 欺騙觀眾
條賊婆偷呃拐騙四樣做足三樣
先係四出揾目標去偷圖 之後有意圖地誤導班受眾啲相係自己影 想呃人自己影相好叻多才多藝 仲成日用英文打勵致嘢 懶係正能量
繼而利用哩個完美形象去騙取工作機會獲得金錢利益 根本同嗰啲wechat暖男計呃人做美容有得揮
俾人踢爆咗都唔承認噉扺死 唔推唔得
PUSH
美人
認同
平時d追撃post都係食下花生 今次呢單真係睇唔過眼
Push push push
推到佢仆街
真係好撚柒
偷圖咁cheap
Push 下先
條賊婆偷呃拐騙四樣做足三樣
先係四出揾目標去偷圖 之後有意圖地誤導班受眾啲相係自己影 想呃人自己影相好叻多才多藝 仲成日用英文打勵致嘢 懶係正能量
繼而利用哩個完美形象去騙取工作機會獲得金錢利益 根本同嗰啲wechat暖男計呃人做美容有得揮
俾人踢爆咗都唔承認噉扺死 唔推唔得

TOTALLY AGGER WITH YOU
濕鳩妹
睇到好尷尬
三家姐!好耐冇見啦
有冇識佢嘅人爆多啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞