[整合] [牛油果KOL] 偷圖扮自拍?八線暗模Sadelle被斷正!!!(2)

1001 回覆
587 Like 2 Dislike
問題係你偷完張圖番嚟,唔係純粹開心share, 而係扮係自己野。偷張意大利相,話上山要好大體力;偷張牛油果相,話自己買已嘅牛油啱啱熟

成件事好似d精神病人咁
同啲盲粉弱智講道理簡直係侮辱智商
同盲閪講野簡直係侮辱我既智慧係戇居!!
物以類聚 人以群分

唔通佢啲fans讀哈佛咩

老老豆豆有少少面子都唔會叫拖呢啲空心花瓶出來
係痴線西post都講左,件事好快就不了了知啦
開到2係奇蹟,呢個post我預計都係推到400,家下700已經喜出望外
算係咁啦幾日內上左幾個大型facebook page,面皮成呎厚既實dell又點會甘於道歉認自己係柒頭
Christina敢唔敢連續食兩支煙呀?
好勁, 咁有心機同佢嘈, 條友根本on99連人地講乜都未知
仲紅過小姓奴單野
Christina 咁想約人出街,咪應下約囉
撚下狗都好
驚佢太得意忘形以為我驚左佢唔出聲,點知嘈嘈下原來佢真係癲的,小美怕了
Christina心諗:小姓奴都無做錯!又唔係咩大明星!人生就係浪費時間去攻擊一個識既人!
同埋我唔知係人地叫佢,定佢自己自稱叫咩 travel blogger. 大佬,d地方你都無去
佢有去 不過係要偷人啲相嚟出po
香港真係無野叻
最叻就係就係偷呃拐騙
香港真係無野叻
最叻就係就係偷呃拐騙

又唔好咁講,偷呃拐騙度度都有架啦,
係面皮厚姐
睇佢本人影食物相影到咁柒 就知佢影相唔掂啦
唔偷圖 憑佢自己影d柒相點充大頭鬼呀?
話晒都係”旅遊達人”喎
果個盲粉擺撚到明佢本尊黎架啦
仆街死垃圾乜都要抄
個christina 實係佢本人
睇條八婆都實short short 地架啦妄想症咁款
同christina 話你係方力申個ex 不謀而合
明明喺度偷圖 之後被人發現 態度仲要咁串
佢d fans仲可以話支持佢 真心膠
就喺有呢d腦殘fans先令到呢個蠢人出名
輕輕一推

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞