[整合] [牛油果KOL] 偷圖扮自拍?八線暗模Sadelle被斷正!!!(2)

1001 回覆
587 Like 2 Dislike
呢個都唔夠實DELL柒,禁又要話人臭閪
你要狙擊其他人自己開post 啦阻撚住晒
香港啲KOL已經將造假變成生活一部份

真係冇料到又鍾意曬命
急功近利唔識烹飪又扮都好在行
我呢個 LP 仲離譜
無啦啦有10個 Hermes 成百幾萬
一放上網就將全部 Hermes 手袋收埋晒唔敢再用
你話係真貨定假貨傻都知啦

明明冇長腿又要去P圖
冇長腿真係唔緊要
點解要做假
kris lau 你好啦喎 比人踢爆仲咁撚厚面皮
冇人有興趣你地補習佬d 野
要狙擊lp 死出去開post 啦
喂!過主啦,識閪佢咩
自己出去開post講撚飽佢
大家都係 KOL
何必分得咁細呢

香港啲KOL已經將造假變成生活一部份

真係冇料到又鍾意曬命
急功近利唔識烹飪又扮都好在行
我呢個 LP 仲離譜
無啦啦有10個 Hermes 成百幾萬
一放上網就將全部 Hermes 手袋收埋晒唔敢再用
你話係真貨定假貨傻都知啦

明明冇長腿又要去P圖
冇長腿真係唔緊要
點解要做假
完全封鎖左條傻鳩,咪撚覆佢啦,想借個post過橋?
邊位呀你?無人想知
你老母臭閪
永久封鎖
單機上連登啦
永久封鎖
你地全部都想 sadelle 佢死
你哋似乎要用1分1秒去攻擊 sadelle

我嘗試吓幫你地緩和氣氛
我嘅一番好意希望你笑納
Push
乜水呀你
咁多人用美人個post抽水
痴線西
做咩姐你
行開啦

返去食草喇
之前佢youtube啲片有人話佢有口音 佢好似以為人地話佢abc啲口音 問翻人佢似邊度既口音 點知個人覆佢大陸
小熊維尼整合左Email,大家記得sd呀
Sasahk corpcomm@sasa.com
Clarins customercare.hk@clarins.com
LandmarkHK communications@hkland.com
RevitaLash enquiry@neoderm.com.hk
NARS cs@nars.com.hk
Caudalie asia@caudalie.com
Zenana_medical info@zenana.hk

Facebook Message
Lancôme
Givenchy
Cle de Peau
Lamer
SKII / Olay
HR
Estée Lauder
Ysl
即刻用英文覆人扮曬蟹咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞