[整合] [牛油果KOL] 偷圖扮自拍?八線暗模Sadelle被斷正!!!(2)

1001 回覆
587 Like 2 Dislike
推 依條女真係好厚面皮
sadelle唔好del啦
仲有好多人未同你一齊google travel架
唔好俾job佢接
推撚到佢渣兜

道歉認錯啦實steal
講真,條女最嘔心係衰左仲係到 遊花園,彈幾句 正能量野,就當解脫左件事,一副wfc既咀臉,但倒頭黎又深潛、mon 實post 。

條女本身接job應該搵到下錢,留意到呢家d Kol 除左賣樣,仲想賣下墨水,等條水路闊D。但好心未撚quote 幾句 勵志書、影下書面 ,就當自己真係有墨水啦
諗起佢d同行睇完呢d報導 表面又要扮冇嘢支持佢 一擰轉背就係背後討論笑鳩佢 就覺得好好笑
真心指教, Ig 排版係咩玩法?
Hi
呢條女冇料扮四條 mk妹扮才女 為左呃like 偷相不突止 東窗事發仲要講大話 死兜爛兜
推到佢個賊仔出黎道歉
sadelle所謂嘅排版咪又係等d 廣告post唔好痴埋哂一齊
其實只要佢一早誠懇認錯 都唔會搞到上報啦 係都要包拗頸 而家反而係佢令到呢場拉鋸戰延續落去 真係咎有自取 識Del Comment 識 Del hashtag 識 block 人 識 Del 相 但死都唔肯道歉 放長雙眼睇你潛水潛到幾時
臨瞓前一推
覺得自己無錯嘅話唔洗del po又del tag㗎喎其實
實steal忍痛打亂哂啲精心排版 真係登你陰公
Send信比各大pr 推到佢仆街為止
呢啲通常都係做接客做有錢人生意…唔會渣兜…ig泳衣照嗰啲根本係賣緊廣告…
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞