[整合] [牛油果KOL] 偷圖扮自拍?八線暗模Sadelle被斷正!!!(2)

1001 回覆
587 Like 2 Dislike
佢個鼻頭同鼻窿好大 , 係咪唔夠錢整埋 ?
推到佢仆街
Quote 返 #396 厲害了! 巴打句野先

真心問 巴打們覺得佢好靚?
佢副偈係幾好

我都好想減到咁 方便搵食

但個樣真係不了
見到個插蘇鼻就想插個2腳插入去

佢以前個孔冇咁露
明顯係隆鼻收鼻翼後遺症
冇電腦喺

但有好多圖 仲係似偷

因為佢自己影嘅角度 一般都好柒
有無人搵到??
呢張似堅

角度唔靚
而家google淨係打sad 已經有sadelle偷圖出嚟
就連自由時報(好似係台灣網)都有報 實steal衝出香港啦 有望成為亞太區牛油果KOL

香港網紅被踢爆 旅遊照片全從Google偷

http://ent.ltn.com.tw/m/news/breakingnews/2482842
7到
哇屌 有時有啲fd都會post啲唔係自己既圖 打啲抒情句子 不過一眼睇出係上網搵 雖然都唔啱 但至少唔7啊

佢打撚曬caption咁扮到自己影自己煮 尤其牛油果個張 講到自己點樣準備個早餐 已經超出左7嘅程度 睇到起撚哂雞皮 用Instagram用到病態咁樣 明明自己無做過嘅嘢 可以上網搵張圖 看圖作文扮做咗 真係好可悲

香港嘅kol文化真係好撚垃圾 對個社會完全無貢獻 所謂content creator 大部分都勁無心 一心做大食懶 係啲社交媒體制造個虛假形象就搵到食 成功唔止一條路 有啲人唔想困係個office咁我都明 但唔係叫香港人養撚埋你班廢物囉 你班kol同十年唔出一次片既youtubers真係好撚醜好無恥
收到dm,垃圾傻鳩經理人同佢一擔擔
夠膽出story屌人,無膽覆我仲要block我
男人老狗無啲擔當,同有鳩的女人有咩分別??

仲要心虛del撚埋story
個terence 屌緊邊個
暗串我地幫佢出名,好撚正能量呀
繼續盲撐啦!唔係身有屎洗乜block我
好柒
話想整靚個ig所以偷圖都話算 但係佢係扮自己影d caption
推到你條八婆仆街
private 左
妖!真係好鬼柒!
無膽又要學人串人
呢點要幫佢講說話

最衰係我 成日同佢玩
原來仲有經理人呀
洗唔洗係send 比pr 嘅email中提及下佢
串撚柒柒咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞