[整合] [牛油果KOL] 偷圖扮自拍?八線暗模Sadelle被斷正!!!(2)

1001 回覆
587 Like 2 Dislike
算吧啦 厹
訓醒會點 個邊應該好夜
佢應該會屌爆林作
應該連牛油果公主都唔想理林作
推到佢仆街

呀林作,我係唔會送d流量同attention比你既
D post 得果兩個like仲少過我fb
膠都無得你乞
大家唔好覆狗作,比位佢上
人靚有撚用 無撚腦 公開道歉啦八婆
哇屌 兩個 like 咁撚多既
好柒呀媽呀
收皮好嘛 呢條粉皮
曲線溝女 收撚皮啦柒作
林厹好似曲線推 post 咁
佢係咪以為自己談吐幽默嗰啲?
其實偷下風景相又唔落credit 問題都未去到過好大 好多人都會download啲旅遊熱點風景相 之後話想去或者好掛住呢個地方
但問題係 佢落埋嗰啲咩#travelwithsadelle 好明顯係想誤導人 啲相係佢自己影 你勉強都可以話佢真係有去過 都叫有travel過

但牛油果真係點講都講唔通
拎人地既相 之後自編自導自然
ff牛油果啱啱好熟 ff自己隻蛋整得靚 仲話拍個照
再加埋個#sadellecancook

我理得佢天仙咁靚
咁既病態心理 根本就同一個俾老公拋棄既師奶 cap人地買hermes既圖 之後send上師奶group 話老公好錫自己 但現實中喺百佳惠康俾$0.5買個膠袋都唔捨得既女人冇分別
新post 留名
連牛油果都要抄真係笑死
多得厹Po 一po 呢件事既曝光率又高左lu 我係delle姐都唔知多謝佢定憎佢
林作句所有ig女神都係假嘅好似曲曲地
但佢平時講野on99博出位 真係曲直難分
睇到好尷尬

今晚買支支持下
林作條on9 仔唔知你真心定曲線,不過你摺埋啦,唔係靠麥明詩博上報,就出黎抽水博出位
難分真與假 呢個時勢講呢d真係唔知幫佢定害佢

今晚買支支持下

你地狙擊都要用字準確啲呀,呢啲真係唔係代言人黎 頂多叫商業合作夥伴

今晚買支支持下

仲買,嚴選合作對象就唔會周街派啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞