有冇南亞人上連登?加你問我答 (2)

298 回覆
27 Like 86 Dislike
好撚慘,個女仔終於要自殺
https://lihkg.com/thread/75976?ref=ios

唉 希望個女仔rip

希望警察可以將兇徒繩之以法 我唔會因為佢係南亞人而有咩特別感受

未死架屌你

Sor 我錯我錯 自隊
點解你地咁中意係七仔出面條欄杆度打躉

Mk 仔懶形

一日一單 你叫我點撚樣唔憎你班蝻亞閪啊

假難民
Btw 其實本地南亞人都好憎假難民
😂😂
幫推
巴打 有生意合作 留個聯絡方法ok?
yo初嚟報到
想問下平日啲人睇唔睇得出巴打你係南亞人?
就咁睇你幅手臂相仲白過我
覺得南亞人識中文仲要係廣東話都好犀利
巴打!!求下你 需要你
whatsapp我please
+852 5110 4792
中學讀脫維善?
你太公娶左個港女,三代都娶左港女? 你識唔識講印度話?平時群番南亞人定點?
如果中國同你家鄉打仗,企邊便?
yo初嚟報到
想問下平日啲人睇唔睇得出巴打你係南亞人?
就咁睇你幅手臂相仲白過我

唔會
中學讀脫維善?

Yhkcc

Hong kind side

Hong kong side
巴打!!求下你 需要你

U add my telegram ustsexybaby
你太公娶左個港女,三代都娶左港女? 你識唔識講印度話?平時群番南亞人定點?

我太公生咗我阿婆(華人)我阿公(華人)溝咗我阿婆生咗我阿媽 最後老豆(華人)溝咗我阿媽生咗我
唔識
一半一半
之前問過你有無南亞女嫁香港人

拍拖有 結婚唔肯定
巴打!!求下你 需要你

U add my telegram ustsexybaby

Btw 唔可以傾生意 只可以傾閒計
廢老打撚死南亞仔

https://youtu.be/oHtvkxC2m2o

我太公生咗我阿婆(華人)我阿公(華人)溝咗我阿婆生咗我阿媽 最後老豆(華人)溝咗我阿媽生咗我
唔識
一半一半

唔好講咁詳細啦,風頭火勢小心連登仔話你打亂種死雜種,好撚難聽架佢地把口

習慣了 多謝巴打關心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞