有冇南亞人上連登?加你問我答 (2)

298 回覆
27 Like 86 Dislike
邊度有外藉語言既圖書買?例如烏爾都語,尼泊爾語⋯

Sor 唔知 幫你唔到巴打

你細細個就開始睇中文字書?

係 其實我都係近排先知自己太公係印度人
屌你
deleemaleebu de
有冇後悔點解太公唔去英國?
仲皮膚白過一部分香港人
https://www.youtube.com/watch?v=Ajwja8ilcX0
一班南亞裔男女喺中環夜蒲之後散band,唔知係玩到未回魂定係漠視規例,竟然喺港鐵車廂食煙、推撞,仲要踢幕門,唔係覺得自己咁樣好型吓嘛?讀者Thomas前日朝早6點幾,喺蘭桂坊通宵夜蒲後搭港鐵去旺角,佢同嗰班南亞裔男女一齊上車,目擊晒佢哋嘅惡行。
你條丁幾長
蝻平均丁長長過定短過香港人
冇丁
有邊d passports?
仲有冇印度passport?定係攞咗支那香港passport?
唔好入支那籍!
加拿大

本身有一半香港人又係香港出世 所以有特衰
南亞仔我愛你
要印度嚟做乜

以前佢哋移民拎咗加拿大籍 所以我有
Gay btw thx
你要好好錫你媽咪 媽咪俾咗你最好嘅禮物--加拿大戶籍!
而家加拿大超難移民(敢唔遲2023年sunset hk path)普通路徑冇工真係冇得移
Agger 所以我好錫我老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞