有冇南亞人上連登?加你問我答 (2)

298 回覆
27 Like 86 Dislike

太公一代已在香港生活 兼娶港女為妻 都要走

你地煮果d野食真係好撚臭
拍硬檔叫帶埋你d德誠同工返鄉下

德誠 你真係覺得東南亞 同南亞係一樣

種族撚係比較單純啲
佢哋唔會諗下如果佢哋係其他地方俾人咁對待係咩感受

你地煮果d野食真係好撚臭
拍硬檔叫帶埋你d德誠同工返鄉下

德誠 你真係覺得東南亞 同南亞係一樣

種族撚係比較單純啲
佢哋唔會諗下如果佢哋係其他地方俾人咁對待係咩感受

算啦 我明白種族撚既擔心 不過都唔好連common sense 都冇
有冇你個樣睇下
對於你地呢d係度幾代既無咩意見
識哂廣東話我都當你起碼半個香港人 另外個一半差在你點睇

但係聽人講有一班讀local中學既都唔識講廣東話 只係群南亞人 無融入過香港社會
比我感覺係黎攞個12年免費教育就走
有冇你個樣睇下

想我自爆
有冇你個樣睇下

想我自爆

手擘就可以俾你睇
其實我最想問既係你覺得港女同南亞妹性格上 相處上有咩分別
係唔係同兩邊都拍過拖???

係街睇普遍南亞妹都好似比港女正

有啲咁嘅事 冇留意到
對於你地呢d係度幾代既無咩意見
識哂廣東話我都當你起碼半個香港人 另外個一半差在你點睇

但係聽人講有一班讀local中學既都唔識講廣東話 只係群南亞人 無融入過香港社會
比我感覺係黎攞個12年免費教育就走

我係香港人
係的確有班只群南亞人 個班只視香港為踏腳石或發白日夢溝到鬼妹去歐美

有啲咁嘅事 冇留意到

係唔係區區唔同 我個頭真係學生妹多
我都聽過讀雞雞國際學校既fd講係一兩個靚既好靚
其他都柒

人睇你好 你睇人好姐 南亞妺靚同醜既比例同港女差唔多
我未拍過拖 所以唔知
相處上 南亞妹 冇咁刁蠻 豪邁d 講野直接唔洗估

有啲咁嘅事 冇留意到

其他都柒

係事實 巴打好似成日"𥄫"咁wor
你咩國家
點睇伊斯蘭國
會唔會係香港發動聖戰
中唔中意叫雞
有冇食過本地女
有冇你個樣睇下

想我自爆

手擘就可以俾你睇

好白喎老細 白過我以前公司個巴仔
你地對南亞假難民有乜意見
你咩國家
點睇伊斯蘭國
會唔會係香港發動聖戰
中唔中意叫雞
有冇食過本地女

印度
印度以錫克教同印度教為主 所以唔熟回教
冇叫過雞 處係未來女友的
係u 追緊個港女 有冇咩清港女技巧呀巴打
想食南亞妺 求方法

想我自爆

手擘就可以俾你睇

溝咗三代係淡d㗎啦
想食南亞妺 求方法

冇溝過 不過我諗同一般溝女應該冇分別
利伸a0
其實我想問好多人兩對眼中間粒紅點係咪關種性制度事
你地對南亞假難民有乜意見

搞臭曬南亞仔個朵 好想打撚死佢地
其實我想問好多人兩對眼中間粒紅點係咪關種性制度事

應該唔係 純粹係祝福保平安

想我自爆

手擘就可以俾你睇

溝咗三代係淡d㗎啦

咁你d輪廓係咪都係印度人咁款架
點睇印度咁多強姦案

有啲咁嘅事 冇留意到

其他都柒

係事實 巴打好似成日"𥄫"咁wor

睇女方面 我都算幾大愛
不過都係得個睇字
你咩國家
點睇伊斯蘭國
會唔會係香港發動聖戰
中唔中意叫雞
有冇食過本地女

印度
印度以錫克教同印度教為主 所以唔熟回教
冇叫過雞 處係未來女友的
係u 追緊個港女 有冇咩清港女技巧呀巴打

我以前個巴仔同事好中意叫雞
佢話印度同巴基的係同民族但唔同教,所以分開左做兩個國家
佢話佢地性慾特別強,可以一日打八次飛機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞