有冇南亞人上連登?加你問我答 (2)

298 回覆
27 Like 86 Dislike
你條J幾長

扯咗13cm 唔及連登仔長
Ust讀咩school

唔好笑我 science
Ust讀咩school

Engine jj,無資格笑你

好多南亞人視engine 為神科
所以你都係南亞神科just

Engine jj,無資格笑你

所以你都係南亞神科jJ
點睇 harilela 家族?

南亞人版李家誠
有佢身家千分之一都唔洗憂

成日大時大節請人去屋企開p

有冇去過
點睇 harilela 家族?

南亞人版李家誠
有佢身家千分之一都唔洗憂

成日大時大節請人去屋企開p

有冇去過

冇 人地點會請我呢個咩都唔係既on9仔

所以你都係南亞神科jJ

好爛grade,俾你d同鄉屈

佢地可以一日用十幾個鐘溫書 傻㗎冇可能鬥嬴佢地
歡迎所有巴打入來

Hi 你搵我呀,我係尼泊爾撚
我阿婆其實係西藏人
歡迎所有巴打入來

我阿婆其實係西藏人

Na mass de 你好絲打

係事實 巴打好似成日"𥄫"咁wor

睇女方面 我都算幾大愛
不過都係得個睇字

勇敢d 其實尼泊爾妹都幾鍾意港男所以 巴打如果想溝南亞妹可以試吓溝尼泊爾妺 因為身邊有個尼泊爾妺都同港男拍拖 加油巴打

有冇相睇啊

睇女方面 我都算幾大愛
不過都係得個睇字

勇敢d 其實尼泊爾妹都幾鍾意港男所以 巴打如果想溝南亞妹可以試吓溝尼泊爾妺 因為身邊有個尼泊爾妺都同港男拍拖 加油巴打

有冇相睇啊

有冇相睇啊

巴打掂嗎?

有冇相睇啊

巴打掂嗎?

屌個個都識佢啦我唔係佢嘅朋友我都知佢係邊個 記得佢都上過高登俾人屌 佢男朋友係咪都係hco做嘢
歡迎所有巴打入來

我阿婆其實係西藏人

Nasmaste 咁你自己係咪mix啊
屌想講你讀ust好撚勁啊我自己讀緊大專
你住邊撚度?見到死差仔啤啤共就想踩住佢個頭 垃圾人種
你識唔識打 cricket...我好撚憎 kohli

巴打掂嗎?

屌個個都識佢啦我唔係佢嘅朋友我都知佢係邊個 記得佢都上過高登俾人屌 佢男朋友係咪都係hco做嘢

唔識 但成日睇人打

我阿婆其實係西藏人

Nasmaste 咁你自己係咪mix啊
屌想講你讀ust好撚勁啊我自己讀緊大專

印度加香港
個名就隨便改 如果令你唔開心 我向你請聲對唔住

唔識 但成日睇人打

我家鄉下個月作客你家鄉
俾你地屌打
好撚慘,個女仔終於要自殺
https://lihkg.com/thread/75976/page/1?ref=ios

好撚慘,個女仔終於要自殺
https://lihkg.com/thread/75976/page/1?ref=ios

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞