有冇南亞人上連登?加你問我答 (2)

298 回覆
27 Like 86 Dislike
以前有個巴基同事, 同佢去茶餐廳食lunch, 食完問佢D羅宋湯可能有豬肉喎,
佢話飲燃左理得佢, 你身邊會唔會有D同鄉都係咁唔係太介意呢?
樓豬best 5幾多分

以前有個巴基同事, 同佢去茶餐廳食lunch, 食完問佢D羅宋湯可能有豬肉喎,
佢話飲燃左理得佢, 你身邊會唔會有D同鄉都係咁唔係太介意呢?

梗係有 有個日日食雞尾包 明知有豬油
仲有個 去茶記冇豬肉佢唔叫 因為屋企人唔俾佢食
真神萬歲

太公一代已在香港生活 兼娶港女為妻 都要走

你地煮果d野食真係好撚臭
拍硬檔叫帶埋你d德誠同工返鄉下

德誠 你真係覺得東南亞 同南亞係一樣

種族撚係比較單純啲
佢哋唔會諗下如果佢哋係其他地方俾人咁對待係咩感受

我會諗下我個種族點解會被仇視先
如果係因為同族太多人亂來
我會盡力改變自己民族先
一日主流都未值得被正常看待
我都唔會怨人地仇視
仇視同歧視唔同,我係仇視蝻
屌你老味早幾日睇到寶馬山雙屍個post,再諗返近年大角咀謀殺肢解雙親單案,咪又係香港人做,行為上殘忍,恐怖血案係香港多,心態玩歧視,淨係連登都知,香港人恐怖過南亞人,好慚愧呀

點知恐怖血案香港多?
同埋咩叫恐怖過南亞人,清楚啲解釋
歧視唔等同仇視
前者冇因由,後者有
如果你覺得慚愧就諗辦法改變
恥而不改,賤也,民族之敗類也。
如果蝻等同或者比港漢民族差
咁引入佢地等同令此地更亂更差
咁點解唔諗辦法驅逐佢地
點樣睇香港政治
見到你呢排狂俾人狙擊
唔洗理佢地架

太公一代已在香港生活 兼娶港女為妻 都要走

你地煮果d野食真係好撚臭
拍硬檔叫帶埋你d德誠同工返鄉下

德誠 你真係覺得東南亞 同南亞係一樣

種族撚係比較單純啲
佢哋唔會諗下如果佢哋係其他地方俾人咁對待係咩感受

大愛撚 你唔撚快啲去包容哂啲支那人?
南亞人品格係咪好低劣
打機遇親hacker都係南亞 多數印度人 仲有少數俄羅斯
新加坡 馬來西亞果d直頭未見過
點樣睇香港政治

反建制
見到你呢排狂俾人狙擊
唔洗理佢地架

習慣了
Ust蝻亞狗係咪當自己香港人?(如果唔當就講清楚,怕誤會錯你)
當嘅話,同唔同意香港(包括政府,團體,或者個人)打壓,趕絕,甚至更強烈嘅手法去令所有對香港無貢獻嘅外族 離開香港? 知你唔鐘意一碌竹打一船南亞狗,如果以上嘅做法係任何individual 作奸犯科/無業遊民....etc廢物先會做嘅野 佢同係香港嘅上下三代即時逐出香港
見到呢張圖 我都唔知點接受你地

係因為冇人整支那人犯罪紀錄

呢啲擺明係支共華殖香港嘅一部分
邊度有外藉語言既圖書買?例如烏爾都語,尼泊爾語⋯
Ust蝻亞狗係咪當自己香港人?(如果唔當就講清楚,怕誤會錯你)
當嘅話,同唔同意香港(包括政府,團體,或者個人)打壓,趕絕,甚至更強烈嘅手法去令所有對香港無貢獻嘅外族 離開香港? 知你唔鐘意一碌竹打一船南亞狗,如果以上嘅做法係任何individual 作奸犯科/無業遊民....etc廢物先會做嘅野 佢同係香港嘅上下三代即時逐出香港

無貢獻 當然要 不過呢個會係無辦法之中既辦法

Sor 唔知 幫你唔到巴打

Sor 唔知 幫你唔到巴打

你細細個就開始睇中文字書?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞