有冇南亞人上連登?加你問我答 (2)

298 回覆
27 Like 86 Dislike

好白喎老細 白過我以前公司個巴仔

溝咗三代係淡d㗎啦

咁你d輪廓係咪都係印度人咁款架
點睇印度咁多強姦案

頭髮 鬚 鬢 鼻 胸毛 似印度人 其他似香港人
印度人有好多冇受過教育 所以佢地唔知強姦係嚴重罪行 所以我哋要教佢地強姦係嚴重罪行 從而減低強姦案嘅數量
你咩國家
點睇伊斯蘭國
會唔會係香港發動聖戰
中唔中意叫雞
有冇食過本地女

印度
印度以錫克教同印度教為主 所以唔熟回教
冇叫過雞 處係未來女友的
係u 追緊個港女 有冇咩清港女技巧呀巴打

我以前個巴仔同事好中意叫雞
佢話印度同巴基斯坦係同民族但唔同教,所以分開左做兩個國家
佢話佢地性慾特別強,可以一日打八次飛機

係唔係區區唔同 我個頭真係學生妹多
我都聽過讀雞雞國際學校既fd講係一兩個靚既好靚
其他都柒

係事實 巴打好似成日"𥄫"咁wor

睇女方面 我都算幾大愛
不過都係得個睇字

勇敢d 其實尼泊爾妹都幾鍾意港男所以 巴打如果想溝南亞妹可以試吓溝尼泊爾妺 因為身邊有個尼泊爾妺都同港男拍拖 加油巴打
你咩國家
點睇伊斯蘭國
會唔會係香港發動聖戰
中唔中意叫雞
有冇食過本地女

印度

佢話印度同巴基的係同民族但唔同教,所以分開左做兩個國家

一日八次郎
係 印度 主要印度教 錫克教 同少數佛教
巴基斯坦則主要係 回教多

印度

一日八次郎

我最多都係一日五次 同埋冇叫過雞
讀緊書?將來想做咩?
Btw可能你講過 無爬文 太長
讀緊書?將來想做咩?

讀緊書 想做營養師
讀緊書?將來想做咩?

讀緊u 想做營養師
John Lennon is back
John Lennon is back

Hi 巴打
你咩國家
點睇伊斯蘭國
會唔會係香港發動聖戰
中唔中意叫雞
有冇食過本地女

印度

一日八次郎

咁你信咩教架

係唔係區區唔同 我個頭真係學生妹多
我都聽過讀雞雞國際學校既fd講係一兩個靚既好靚
其他都柒

係事實 巴打好似成日"𥄫"咁wor

睇女方面 我都算幾大愛
不過都係得個睇字

勇敢d 其實尼泊爾妹都幾鍾意港男所以 巴打如果想溝南亞妹可以試吓溝尼泊爾妺 因為身邊有個尼泊爾妺都同港男拍拖 加油巴打

去邊度可以識到尼泊爾妹?

一日八次郎

咁你信咩教架

咩教都唔信 不過追緊條女信基督教

睇女方面 我都算幾大愛
不過都係得個睇字

參加社區中心興趣班英文做教學語言個種
去酒吧或鬼佬餐廳或時裝店打工

一日八次郎

咁你信咩教架

哈你仆街啦
耶西唔會同你扑
不過佢會同其他人扑 可能係教友

睇女方面 我都算幾大愛
不過都係得個睇字

等我去下社區中心先
你班fd會唔會周街聊女仔
讀緊書?將來想做咩?

讀緊書 想做營養師

加油
有冇諗過溝返印度妹?
你阿媽識唔識廣東話?
有冇返過印度?
識唔識烏爾都語?

咁你信咩教架

哈你仆街啦
耶西唔會同你扑
不過佢會同其他人扑 可能係教友

我知 但我真係好鍾意佢 佢虔誠到連音樂都聽福音歌 我諗唔帽掛

等我去下社區中心先

加油巴打
讀緊書?將來想做咩?

讀緊書 想做營養師

加油

多謝巴打
你班fd會唔會周街聊女仔

唔會 個d係on9南亞mk
有冇諗過溝返印度妹?
你阿媽識唔識廣東話?
有冇返過印度?
識唔識烏爾都語?

但想去
唔識
歡迎所有巴打入來

點可以食到可食用既南亞女?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞