【求救】開心去台北玩,入閘後發現Ex坐我隔離

915 回覆
2208 Like 94 Dislike
我係你真係。。左算
feel到條女mon緊post
Lm
屌你老母唔好搵返佢啦
你咁唔想同人一齊咪撚害人
睇到好撚嬲
唔明你驚乜撚 想去又唔撚講
人地畫公仔畫撚到出腸
食餐飯係咪咁難啊

Sorry可能認真左
屌你地係度講就幾撚易
樓主既反應都係正常人反應
有邊個想比個ex知自己一個柒下柒下去台灣
把口梗係講到自己約咗人呀好撚忙呀生活好精彩咁

屌你老母當初我都試過大約既場景
試過果次食完先知原來佢拍緊拖
真係當你fd
其實幾浪漫 可以試下再date過 不過樓豬可能預左去台灣食台妹 唔係食舊菜
男人老狗就大方啲啦
台灣冇引渡條例....
樓主柒夠未?
做男人大方啲啦
收皮啦教唆犯罪
先報驚拉撚左你
去啦
就算最後條女係抱住舊朋友心態或者循例問句都好
去左咪當係比自己最後一次認真面對翻 整理好段感情
但都唔排除有額名外收穫既 最緊要睇樓主點諗
如果條女睇到呢個post
搵過件新架啦
冇乜值得留戀
還返部機比人
會唔會成程機講得幾句野...
早晨咁多位巴絲,
小弟真係有點受寵若驚啊一起身見到咁多cm
用左十五分鐘睇哂啦都回應下先。

1. 本貼絕無FF成份,所有都係真實事件冇改編
有人話點可能咁啱啊同地點同班機乜乜乜咁。

首先我要講下呢個去旅行早一日晚機去,
比多晚酒店錢第日可以玩足一日
(即係好似星期四放工飛,星期五請日假,星期一早上返然後返工)嘅旅行習慣係佢用開,
當年同佢一齊,做PT賺左啲錢,同佢去旅行,
通常啲時間都好緊迫,佢就教我話咁樣就會慳好多時間,而晚機都少人啲同平啲。

呢樣嘢我記到依家,而都繼續會咁樣飛法,
所以今時今日係一班去台北呢的熱門地方嘅晚機上見到都唔出奇。

至於咁啱隔離位,其實我果行係Econ最前果行,
又係當年一齊去旅行習慣左咁訂,
可能係佢嘅飛行習慣教左我,而造就今次巧遇事件?

2. 其實我心入面真係唔係唔想去馬,
自問到呢一刻,其實個心或多或少都有啲想去,
但諗到當年就有啲保留⋯

話說點解我一直話當年分得好肉酸呢⋯
果陣我好記得係一齊去完旅行,原本都幾開心,
但係越南新山一機場,等緊返香港嘅時候對方聊起左一個極敏感,一講就肯定會嘈交嘅問題⋯
好啦嘈左個幾鐘,結果嘈多兩嘈佢就嗌分手,
雖然依家知道「可能」係鬥氣說話,但當時就答左句「好啊」⋯
自此呢句就係我地六年黎最後一句。

後期比我知道原來同我散左之後,第七日就同某某係埋左一齊(係堅一齊果隻,都last左2年有多⋯),我果刻覺得好似有帽之外,更覺得不被尊重 ,所以果陣有一晚貓左打左比佢鬧佢,講左幾句就同我講:「請你以後唔好再打黎。」,就完左。

所以就係話分得好肉酸囉⋯

3. 試問有邊個可以唔尷尬得來又自然面對自己嘅ex?係愛過,但又係咪代表今日大家都接受到大家呢?

同埋留意返一樣野就係,今次係中同嘅大學畢業禮,兩個一齊出現一定會成為話題⋯ 除咗要係自己嗰邊諗,都要諗埋對方嘅處境㗎嘛
仆街當年你中出即飛我都唔同你計
依家洗唔洗開post唱鳩我呀屌你老母
我明,我明白你字裡行間的感覺
between 佢當年好憎高登仔,成日叫我上少啲
留名支持
係機會畀你翻撻
你係仲鍾意佢 定純粹不甘咋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞