【求救】開心去台北玩,入閘後發現Ex坐我隔離

915 回覆
2208 Like 94 Dislike
好似睇戲咁
唔去畢業禮咪星期三單拖食飯囉
都咁多年
當聚下舊或者識返個新朋友囉
個天都比曬機會你啦!仲諗?舊菜緊係用黎翻焯啦
廢撚到
咁咪好囉 有部抽精機跟埋去

2. 其實我心入面真係唔係唔想去馬,
自問到呢一刻,其實個心或多或少都有啲想去,
但諗到當年就有啲保留⋯

話說點解我一直話當年分得好肉酸呢⋯
果陣我好記得係一齊去完旅行,原本都幾開心,
但係越南新山一機場,等緊返香港嘅時候對方聊起左一個極敏感,一講就肯定會嘈交嘅問題⋯
好啦嘈左個幾鐘,結果嘈多兩嘈佢就嗌分手,
雖然依家知道「可能」係鬥氣說話,但當時就答左句「好啊」⋯
自此呢句就係我地六年黎最後一句。

後期比我知道原來同我散左之後,第七日就同某某係埋左一齊(係堅一齊果隻,都last左2年有多⋯),我果刻覺得好似有帽之外,更覺得不被尊重 ,所以果陣有一晚貓左打左比佢鬧佢,講左幾句就同我講:「請你以後唔好再打黎。」,就完左。

所以就係話分得好肉酸囉⋯

唔好話你,散咗無耐,咁快可以拍埋其他人,無鬼我就唔信喇。話唔埋嘈交都係特登,引導我講分手。
7 日就拍兩年
派帽
如果你當年真係正如你所講分得咁肉酸,你先要把握呢次機會去同佢好好咁相處埋呢一次,等自己可以move on

至於心態上我覺得你當見下舊朋友就算
收翻 臭雞嚟
射落海都唔好俾佢
一大早就睇到呢個po.. 真係好咩

我放唔低個個ex仲要係小學同學
大佬 十幾年前啊
上年有約過小同聚 有傾有講 以為有機番撻既時候 聽到佢話佢已經有另一半
然後有一晚飲大左,同佢再表白
最後 都只能話係「事過境遷,物是人非」
所以好明白個種你仲有feel但人地已經無再有留戀 真係好似失多次戀咁 molamola

後來我總算學會了如何去愛
可惜你早已遠去消失在人海

後來終於在眼淚中明白
有些人一旦錯過就不再
Code完未呀
阿尼路亞 餐屎!
你算什麼男人
有無見到佢新男朋友呀
佢單身定有另一半先,
如果單身嘅,咁好緣分咪試下囉又唔會少忽肉。
緣分
哈利路亞!chance
好撚假
點知個現位響隔離位
你真係好撚幼稚
支持樓主去,睇得出樓豬對條女都重有啲野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞