到底女人係咪一定要等人追?

206 回覆
154 Like 49 Dislike
我就比較想同自己鍾意嘅人一齊多過俾人錫。
我同女朋友一齊無咁多計算。
性格閪難頂 中下樣 冇身材/冇錢
有咩咁難頂?無視就可以,根本無必要同佢有交感。
如果佢係你家姐/妹 可以點
想關心佢 問下佢番工番成點 嘗試打開下話題 最後只係hea覆單字 唔知係我啲話題只係用到單字形容定點
台主 呢個世界咁撚多中女 答案已經好明顯
男仔同女仔唔同既 我經歷過最坎坷時間 我寧願要一個對我死心塌地既人 但我同時又怕我對佢太好 就會變喇
唔主動追人係因為唔敢 自卑自覺自身條件唔夠好
加上內向同生活圈子細
人生已完
好撚明白
有點野係有原因
性格閪係冇男人中意
咁呢個又係另一個故事。
What’s why我已經第十個年頭,所謂揀個佢愛你多過你愛佢嘅人,只係輸都怕左而已。
巴打 祝你幸運
因為我愛既人係我最坎坷既時候 選擇左自保 我一直付出既野變到一文不值 而愛我既人不顧一切瞓身去成就我 呢個人值得我廝守一世
對你無興趣囉 我試左2個星期都覺得佢對我無興趣咁我就算 佢又唔係唔覆 但覆個啲有時係可以end topic 係我自己想試下先keep住揾嘢講 有時啲topic明明可以深入啲講 我打1-2段嘢 佢就覆1-2句 試多幾次無癮就放棄算 雖然係公司有傾有講仲有身體接觸
都認同嘅 佢樣係唔差 純係因為佢講過如果無好感嘅人佢會覆都唔覆/唔加emoji 咁佢覆親我都有emoji 雖然覆啲嘢有時我可以唔覆 純係試下先keep住開話題 依家唔揾啦 見到咪吹2句 就係咁
巴打 我同你處境好似
咁呢d咪由得佢死
咁你只不過係做左你以前愛果個人而已。
及早抽身啦
身邊真係好多剩女 ,正正常常既港男都結哂婚or有女朋友。之前有報道講過婚姻注册處既數據,每年結婚既港男得50幾%係娶港女
係呀我就係其中一個
星期日我又留係屋企啦
23 A0
你個名
23怕乜
大把青春
未到32/33都唔好講自己剩啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞