到底女人係咪一定要等人追?

206 回覆
154 Like 49 Dislike
拍拖咁快拉到去結婚 其實毒撚又唔一定誠實喎
毒撚未有機會花心姐
毒撚有拖拍俾條女調教完,熟習點同異性接觸、互動
好嘅就冇事,唔好嘅就帽事
我指條女
呢啲女仔好易被player玩喎
成個冰山咁
普通仔或者毒撚就睇唔想上眼
得d識氹女同追求攻勢熱烈嘅先溝得到
咁我份人好認真 以結婚為前提
不過佢仲未準備好拍拖 佢話唔想害人
佢都叫我唔好等
佢都有幾多女追過下 但佢都拒絕咗
我都算俾佢拒絕咗 但佢又中意我
佢話如果無苦衷的話佢應該會同我一齊咗
因為搵老公就係要搵呢種人 中意佢對我好誠實
拍拖咁快拉到去結婚 其實毒撚又唔一定誠實喎
毒撚未有機會花心姐
佢都有幾多女追過下 但佢都拒絕咗
我都算俾佢拒絕咗 但佢又中意我
佢話如果無苦衷的話佢應該會同我一齊咗

笑左 苦衷係佢生野?
總之有d心理障礙
反社會人格?
其實有時唔係想吊早嚟賣,只係主動冇人珍惜
識個朋友出面有個正室仲扮無女朋友
之後作D借口周圍溝女不過唔接受人
絲打自己睇路
之前同男朋友傾計先知原來佢覺得我當初非常主動

不過我又唔係好覺,
我只不過係第一次出街嗰陣我開口約
同埋得閒share下生活趣事
仲有問下佢幫我儲711印花者

我係逐步逐步嚟,肯定左佢對我主動做既嘢有興趣,出街個態度唔似一般朋友咁先繼續再做多少少
個模式大概係我行一步,引對方行一步,咁就唔怕俾佢感覺太猴擒

最後係引到佢主動表白
而家感情非常穩定
放心 已經調查咗佢好耐 問晒佢身邊嘅人
利申返叫佢幫我儲711印花用意唔係洗佢做嘢
而係想製造下次見面機會
如果個男仔都有意思,佢自然會幫下手兼儲左幾張就開口約你出嚟俾印花你 (我地就係咁,然後佢當日就同我表白啦 )
Could be? 勿起底
咁係你拎唔到個主導權姐
其實都拎到 自己追個次冇比追我既人咁錫 咁可能佢都有人溝 又自私啲
只可以講你對人死心塌地冇撚用 真係一啖砂糖 一啖屎 人地先會識驚
岩 一啖砂糖一啖屎真係好有用
所以點解我覺得女人犯賤就係咁解
中意佢重唔可以全力中意佢
死心塌地重有機會嫌棄你

但係如果入到穩定期 我覺得個recipe就要轉做3水4糖2屎
加水係防止類似審美疲勞既情況
3屎重係用黎正襯7糖依種感覺咁做
唔識點形容
exact7ly 但真係唔知點幫
痴線 計劃通
現實就係player多數係主動溝好多女,你等人溝就中哂了。
你有鋪埋單癮。
幼稚想法,你拍過拖未?
咁你咪只可以揀會追你果啲囉,其實都係自我感覺良好。
其實大部分女都會有人追。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞