到底女人係咪一定要等人追?

206 回覆
154 Like 49 Dislike
識果d好保守,身邊幾個上等樣既都係咁,交友app唔會玩,同男性朋友唔係有興趣既一句都唔會傾多句,咪話男友,男仔密友都冇個,靜係會群d女仔fd,除非有男神埋身,否則都唔會想比人接近
身邊有一堆都係咁
已經三十幾
從來都係等人主動
同我講鍾意A, 話要等A 向佢表白
話等佢鍾意自己 (自己唔做任何野)
出到來只識叫春點解人地唔睇上佢
宜間男女平等 女人都唔駛一定要結婚 賺多d 錢 好好計劃將來 事實上 咁多寡佬 按道理應該唔係每個女人都結到婚
應該話男仔比較易就鐘意一個人
身邊的女又唔主動
開始講“女人要對自己好啲”
“不一定要結婚” 之類
聖誕送支假鳩比佢先
日後唔好埋怨就得,最怕又死出黎控訴冇好男人
哩d野有時3歲定80
咪由佢地囉,個笑話都幾好笑唔係咩
成日主動
但係都係失敗收場
有個frd中曬 仲係A0
你估我地班朋友冇諗過sell佢出去咩
係佢踢都唔郁 心裡面得韓星男神級數既男仔
我連d泡菜仔都唔撚知邊個打邊個
有fantasy唔係唔得 但都要醒下面對現實嫁

話完佢都仲係咁 無能為力
越老越錫身架,到時就算接受在一個,但攬又唔俾錫又唔得,會覺得男人好臭
得佢幻想既韓仔先香,但又好想拍拖
世事都給你看透
咁咪性格差囉
其實好多人唔明,條件唔係唔需要講,問題個條件其實只係基本野,例如係有穩定收入可以搞掂自己,個人有禮貌之類。
而唔係追條件,兩個人最緊要係相處,因為條件一定有更好,唔通到時候又轉?回憶,感情先係獨一無二,我係同你拍拖,唔係同堆條件拍拖。
好多女有潔癖
到人地主動個陣又嫌三嫌四 根本唔諗下係咪自己問題
我之前開個一個單身女仔fd 嘅玩笑
既然佢唔會做主動 我就叫佢努力揾多d錢 到時可以包好多男神級軟飯王過世 瘋狂扑嘢
點先知等人追定係唔過電?
好似唔錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞