到底女人係咪一定要等人追?

206 回覆
154 Like 49 Dislike
唔係不惱都女多男少咩
其實女多係咪計左好多阿姐阿婆?
定剩係計後生果班?
有分年齡的,不過我係第個post都講過,就算女人再過一兩倍,都唔代表啲毒撚會溝到女,啲女子會睇得上最高果5%
講真如果有男仔approach,你很主動少少大家有來有往就已經好好啦唔使話一定主動嘅。

好多女仔就係有一個迷思就係人哋WhatsApp你唔應人或者拖好耐,啲藉口就係話唔識回或者冇嘢回,永遠唔會主動去建立話題。其實咁樣好容易比到男仔覺得你好大牌吊高嚟賣或者唔尊重人哋。
女仔點先為之主動
其實如果一個男嘅成日open你d snaps係咪無機
我試過等左個女仔兩個禮拜whatsapp都唔覆 contact 已 del
睇到火都黎
用個閪嘟八達通啦繼續
一邊嗌男女平等
一邊等人追真係好on9
不過就算啲港女肯主動
都輪唔到連登仔啦
女仔通常話冇人追都唔等於冇人追
只係approach佢個d佢無feel
無feel連了解下都廢事
男人係犯賤 送上門就屌完就算
我啱啱三字頭,身邊朋友都有講過女人去到差唔多呢個年紀都好緊張結婚

咁啱識得兩個本身有男友而且求埋婚,去到最尾一個男友負債、另一個男友唔夠現金,最後呢兩對情侶都係分手收場

其實我都有諗過去唔去緊溝佢地,自問可以滿足到佢地要嘅經濟條件,但感覺佢地又好似為結婚而結婚,喺未有穩定嘅感情基礎之下大家行錯路咪又分手收場
人地點關你撚事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞