好女唔做COSPLAYER 好仔男不溝COSPLAYER

271 回覆
585 Like 23 Dislike
各位係COSPLAY圈子到生存既八婆與狗公
試下唔好係連登同高登當係你地個垃圾婊版開POST

你地班柒頭肯返去你個單機FB玩私仇未呀

好女唔玩COSPLAY
好人好者唔做攝

無人想知你地堆借刀呀
返你地自己個毒撚群慢慢批鬥啦

COSPLAYER個朵早就臭曬架啦
唔好再戇鳩鳩FF你地對外印象有幾良好呀知唔知呀
乜都要全世界遷就自己
各位係COSPLAY圈子到生存既八婆與狗公
試下唔好係連登同高登當係你地個垃圾婊版開POST

你地班柒頭肯返去你個單機FB玩私仇未呀

好女唔玩COSPLAY
好人好者唔做攝

無人想知你地堆借刀呀
返你地自己個毒撚群慢慢批鬥啦

COSPLAYER個朵早就臭曬架啦
唔好再戇鳩鳩FF你地對外印象有幾良好呀知唔知呀

有冇LINK呀ching
知道cos D野多係唔會想再玩cos
同真係識影相既人唔會做攝
agger
cosplay嗰班人講野同諗野真係好怪
開個post都唔比=.=惡撚過cc台d港毒狗
此Po必火
啱牙
負皮 COSPLAYER?
點解香港既COSPLAYER係垃圾

1. 有好多Coser成日發明星夢 係又開PAGE唔係又開PAGE 以為自己好多人識
2. COSPLAY圈多小學雞
3. 連生活都搞唔掂然後就怪晒全世界 覺得全世界欠左自己咁
4. 成日單單打打互相攻擊 唔知以為演緊TVB深宮計
5. 成日話人偽廚 唔還原 有時用人地身材同個樣來做準則 而唔係見COSPLAY服裝
6. 每次上到fb ig 堆所謂婊版幾精彩 太多幼稚POST
7. 係香港玩cosplay一係就mk,一係就有[自稱]情緒病
8. [自稱]有情緒病果班有幾多個知道真正既情緒病病人係點樣都未知 扮病博同情 咩情緒精神問題做借口 根本玻璃心當情緒病
9. 男既係香港玩cosplay 10個有9個都係mk仔想食女 埋堆呃閪屌
10. 本身樣衰cos出到來又唔汁汁比人話柒果陣又會話人唔識尊重coser
11. 波大又話人賣肉唔還原 平胸又話人無身材唔裝假狗
12. 肥又叫人咪撚出 瘦又話人地營養不良
13. 原圖又話人柒 P圖又話人P咩撚野
14. 年紀細後生就叫人小學雞讀書咪撚出COSPLAY
15. 人地老又話你二十幾歲就叫人嬸嬸出COSPLAY唔知醜
16. 有錢多出又話人敗家
17. 無錢出得少又話你無錢唔好學人玩Cosplay
18. 香港班狗公淫攝毒撚一見到COSPLAY娘娘討拍果時唔理咁多乜鳩都大人英明左先
19. 只要娘娘唔中意一個人 娘娘講到自己好慘 班狗公就自然會去連成群體批鬥人 不求事實真相 個個就會當正自己正義撚同花生友幫手一齊為屌而屌 為求娘娘歡心
20. 活係自己世界 成日認為自己看透世事
21. Cosplay圈太多女係免費雞 之後露哂奶同西邊扮清純動漫人物 等啲毒撚日日幻想佢係處
22. 小圈子又鐘意有理無理大小事都批鬥一餐 惡過共產黨 成日見D人小小細節唔合或者不和自己心意就試圖求人認同自己聯手圍屌到人地上天花板
23. 話Cosplay係文化係產業 玩咗咁耐建立咗d咩文化出黎? 做雞都要貞節牌坊定係狗公要識得大人英明
24. 光明正大露肉做雞 但同時可以拎貞節牌坊
25. cos界出名黑暗 淫亂 小圈子
26. acg secret低質好比黨報 話唔定黨報比起acg secret 黑板高質
27. 少少唔滿意就上fb 開post同擺人相公審人 R同類fd俾like 逃避現實 FF自己係命中選定最特別
28. 真毒真正既動漫愛好者根本唔想同呢班人埋堆 班垃圾就霸占住真正想玩既資源但做壞曬令真正想玩既唔想接觸接觸
29. 本身鐘意動漫成日見到呢啲人好影響觀感柒到想脫毒

其實cosplayer行為舉止正常應該唔會比人歧視
但係大多數行為舉止都鳩鳩地咪會比人覺得班人唔正常

呢個唔係歧視
係有原因地覺得垃圾既
樓主係咪圍唔到爐
所以想係呢度圍=.=
之前仲有個死人妖上嚟開post,真係唔似女人吖嘛,咁都負評我
好撚心做偽娘都化好d個妝吖,着女裝就似㗎咩
做COSPLAY攝都係狗公
我有興趣
弱智?
我真心鍾意cosplay-.-
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞