其實cosplay啲女食得過,不過只可短炒,不可長揸,食完就好走。

67 回覆
154 Like 16 Dislike
點解?一字記之曰:帽

最近有位on9純情嘅巴打第一次出pool,溝着個cosplayer。仲話遲d要同個cosplayer求婚,咁咪中伏囉

其實cosplayer最大嘅問題唔係雞,而係帽。佢地識化妝會打扮,其實玩得過,不過就真係淫底,好姣好賤易食到 。最大嘅問題係佢地個圈好淫亂,帽事特別多,個個都慣背住自己條仔條女偷食,演技特別好,你以為佢真心中意你?其實已經背住你同第條仔chat緊 。爆左獲?咪索性分手囉,當無事發生過

無嘅,妖艷賤貨,露肉露得多,仲點知咩叫廉恥。就算佢而家幾冧你,但個底本身淫,對你耐左都會厭。結婚?cosplay d女咁淫,唔洗等7年之癢,7個月就出黎偷食啦

總之,玩過cosplay嘅女,唔要得架啦。淫底就係淫底,有幾多個出黎行嘅人可以金盆洗手?有幾多個監躉可以浪子回頭?拿,綠帽唔怕帶,最緊要除得快 。趁未踏得深之前,放手啦,大把好女等你揀呀,巴打
有名コスプレイヤー月に一度の危険日中出しオフ会
有冇咁差呀

圖都無張
識得cosplayer係處女

肥婆

cos-player
收錢私影比龍友屌
想識
諗起扒手廣告
無得駁
好想屌fufuying
日日唔同Cos扑野 仲要入埋戲
我屌晒你地個份
駁唔到
識親出cos嘅朋友都有帽過人
有冇魚蛋傳聞?
好似好多年前換仔快過食生菜,後尾同左個毒男一齊幾年
依家又唔知點咁
好想屌fufuying

好撚正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞