好女唔做COSPLAYER 好仔男不溝COSPLAYER

271 回覆
585 Like 23 Dislike
小妹刀想cos
正確來講我唔係圈內
更無打算加入呢個圈子
而係以前讀書果陣識得人接觸完COSPLAY之後

個同學本來好地地
入左呢個圈之後唔係鳩下鳩下
就覺得全世界欠撚左自己既款
少少野係個FB求關愛講到自己好慘
連食個茶記都夥計比錯零茶比左杯奶茶都可以講到千字文自己好撚慘
最撚弱智係 屌你老母
條友COSPLAY班朋友又陪條友一齊癲

借條友抄功課自己ON9寫錯係個FB讀連埋辦所謂親友一齊屌我害朋友

最後頂唔撚順朋友無得做 都唔撚想再同條友做
之後又比另一個玩COSPLAY既觀音娘娘搞過
打機識但唔中意我個前度 明明我地係完全無接觸過呢個圈子
見都係見得果一次兩次咁大把

唔知做咩撚野針撚住來鬧
鬧到人地又雞又公廁
前度女朋友買果套連Cosplay衫都唔撚係
剛好同色同個動漫角色撞個款式又咩野衣架偽乜撚野廚
帶班狗公同攝係度「大人英明」走去私信我前度問人1Q幾錢
我連屌西既打算都無 都要比班垃圾講到狗公

真係我要狗公班女
就唔撚係連登開PO啦
落撚左去一夜情

洗撚係度做毒撚 行黃金同星際咩

搞到本來好地地前度頂唔順比班八婆追擊散左
之前識左第二個都係追住我來咬癲狗咁款唔撚放

次次有呢類PO大規模屌班八婆次次都係果個反應
單純見慣 要我同呢類人接觸 不了
Cosplay圈嘅生活真係多姿多彩
唔好再話Cosplay無正常人啦
係唔正常既去晒出cos
同情but咁係你遇人不淑姐
唔可以話係c圈 係基本做人處事問題

不過有少少要想講
女coser好多都阿豬阿狗都開個page用黎收依d狗厹pm同扮professional
自己ac就 set番 只限朋友pm加fd之類
唔係既話就算你icon同仔合照或者著都好密實
都一樣會唔覺意滿足某到班癖好既厹引到佢pm你

你正常一個女仔係pm都會無啦啦比mk仔問be fd ok? 啦
其實一樣
姜太公個姜?
以為有野睇
有心既總有個角色玩得起
我21停左 依加都24
幾錢q
男人黎
咁D港女COSPLAYER都幾失敗
冇圖?
岩啊樓豬
cosplay 囡囡只可以丁,唔可以溝

你知唔撚知咩叫Cosplay?
知唔撚知咩叫cosplayer
Where's your 牙?
仲要貼えなこ依d咁極端既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞