400蚊兩年 毒撚的褔音

59 回覆
6 Like 84 Dislike
話說而家啲妹妹仔真係膚淺到一個點
同條仔拍拖拍左兩年
乜都交晒比條仔搞
咩家事,學業,人際圈子一大堆嘢
由屋企乜都無送公仔送到放滿晒間屋
條女臭串得罪啲朋友又無所謂
轉個頭 條仔同第二個女仔fd啲又屈佢出軌
事實成班人都見到佢無
多__謝 你條仔對你咁好唔珍惜 我覺得佢搵第二個你都係抵死

最輟核嗰嘢嚟啦
好啦,條仔比你飛左啦,亦都同嗰個你口中既第三者反左面
你走去人地啲PO度答咩嗲
仲要借位話人地
條仔比佢撚到灰左自閉
走去追人嗰四百蚊
仲大大聲話 呢兩年都唔開心
真係仲難聽過FC鬥
唔通兩年感情 真係值四百蚊????

後話::條女過左幾日又同左個MK仔一齊
跟住條仔日日喊到仆街

P.S. 男主角而家有個好女仔執走左
呢單嘢都幾個月前啦
而家先得閒打翻出嚟
不過真心好笑
隻400蚊兩年雞 肥矮柒 又當佢工人
我唔明條撚樣喊乜
唔通做兵真係做開有條路??

呢單嘢,我比十粒膠
屌你番fb啦
不孝有三無圖為大
無圖無剩你話男主角條仔係肥絲大隻都得啦屌你老母
屌啦,條仔做既野有幾多人知?

條仔叫大和豆腐,食女無數,呢家咪同奇跡一齊左囉,條仔排牙真係肉酸到一個點。

當初見條女同人地散左冇耐就跑去互奶傷口 真係嘔心到一個點。

然後一齊左呢,大和豆腐就係咁屈人地個ex點樣去狗公啲連乞衣都唔要既豬閪

男既真係世界級嘔心
屌你番fb啦
屌你翻fb啦
post上婊版唔夠仲要post上連登
屌你返fb啦
唔爭在講埋啦
條仔嘅現任約佢ex出嚟交收,條仔出到去就喺講嘢咁撩鳩佢,佢ex就火都嚟然後一巴煎落去佢現任度,事後仲講到自己完全冇錯咁,段錄音仲周圍傳
屌你返fb啦
錄音呢

SEED OR MOTHER?
自己問大和豆腐拎
男-大和豆腐
女-奇跡
又要放上連登講到係人都知個大和豆腐係人都知
問完又叫人地自己問

屌你老母知係邊個洗閪係度問呀?
邊撚個大和豆腐呀無人識你呀
食女無數就唔撚係處啦
漁翁牙屎論都唔係第一日
而家係佢條ex賤囉好無
又中意周圍辣火頭
嗰頭話人放閃散 嗰頭就將自己身價訂做400蚊兩年
講個笑話
係佢個EX一下將交收嘅野拋落地叫佢現任執
唔通咁叫條仔撩佢先?
笑左笑埋右
不如試下唔好係到玩誤導:0
最好係大和豆腐屈人哋個EX而唔係個EX自己本身仆街啦

https://drive.google.com/file/d/1Hj1G1HdGLTQJtVY0WqrGeWI65R0fXAVb/view?usp=drivesdk

SCH 男主角
SG 女主角
H 字頭 男主角朋友

男主角試過差人錢既經歷算多
有人試過因為150蚊差左成年反面
又試過比個出曬名口既觀音娘娘話係狗公
雖然真係狗公
平時一早就鳩下鳩下

女主角都不相伯仲
又無禮貌又自大
去人地日本服打機仲要屌人老母搞到人地日本問係咩
成日周圍搞鳩人一係做埋堆戇鳩野犯眾憎完搞到比人屌就次次話人圍爐

結論就係兩個都係FB出曬名戇鳩鳩
見過佢哋都知條女性格衰撚過全香港所有港女 佢唔即刻當面屌鳩你已經當畀面你,唔通你會覺得佢會好聲好氣交收咩? 兩個都有問題
屌你老母
依家連登係咪一定要小圈子先睇得明

你當依到fb 出post唔緊要

但屌你老母你講埋前因後果
邊柒個打邊柒個好無啊

個撚個都識d乜柒毒撚豆腐 藍色美極?
條仔咁既專容都可以粒到條女綠帽?

如果條女係講緊笑
咁真係好撚好笑

400蚊大數目
屌你真係等錢洗講到400蚊咁重要
求撚其炒份散都唔撚止啦
炒散只要唔係殘廢你有手有腳人地弱智既都請啦

真係兩邊都好撚戇鳩下窩
笑撚死 呢家漁翁呀 奇跡啲兵都出黎做打手

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞