好女唔做COSPLAYER 好仔男不溝COSPLAYER

271 回覆
585 Like 23 Dislike
只要有單反 人人都做到攝

大佬乜手機 小弟想見識下
不了
格住個mon都覺得臭

我有部反出去攝風景攝動物都唔敢話自己係攝
做攝有女食
同你個User名一樣喪心病狂
不了

呢種女人分分鐘仲煩過14把港女
巴打我明呀
啲人成日話cos圈好黑暗
貴圈真亂
是咪真嫁
樓主應該最清楚
我當時身邊有幾個朋友自從接觸COSPLAY之後
我眼白白就咁從好朋友變左敵人
不論男女都係同為敵人
同其中一個玩得埋少少 我又無打算溝人 其實真係連街都無咩點同人出過 當時我只不過係打機同人交流多
更無打算加入呢個圈子 都要比人搞埋一份又狗公又點

到我有女既時候本來好地地
明明當時我同我前度都唔係呢個圈子既人

係識得有人有玩姐

係有Cosplay圈既娘娘唔中意我同當時個女朋友又照樣搞埋一份
Cap圖又呢樣果樣 Block極Del極都有方法知我地近況
買件衫又話人地乜野偽廚乜野衣架買來做情趣用品著出街點點點

又偽乜撚野廚呀 班Cos撚到底係盲撚左定係弱撚智
屌你老母我前度女朋友買果套連Cosplay衫都唔撚係
普通出街衫 撞個動漫角色款式咋 衣乜撚野架呀

就算真係做情趣用品都唔撚關你地事啦係咪呀
唔撚通你地Cosplay果陣又唔撚係成套情趣用品著上身咩屌

鬧到人地又雞又公廁 帶班狗公騷擾人問人1Q幾錢

利申:人言可畏 前度頂唔順 散左

宜家望住當年班人,個個都仲一事無成,望返自己覺得好彩自己唔係呢一分子
得啦得啦 你最清高啦龜蛇
Ok As you wish
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞