好女唔做COSPLAYER 好仔男不溝COSPLAYER

271 回覆
585 Like 23 Dislike
年齡歧視
關咩事
淨係想屌cosplay囡囡
點樣先屌到cosplay囡囡
好波
已經預想到班垃圾又死係個Facebook既婊版入面
話人地連仔好鬧佢地

之後話人地明明做得更仆街點解唔屌佢地
人地做得更過分所以我地咁做唔覺得自己有問題
又話連仔唔專重女人唔專重Cosplayer
成班女人自己作為女人都唔專重自己
自己係出面都無專重自己興趣同Cosplay既身份
班狗公攝又沖出來柒 為娘娘搶光環
自己做柒自己叫人地專重佢地
又話唔好將個別例子講到個個都係

如果個圈子同人真係無做過野影響人地觀感
又係咁少數目既個別例子既話

呢個Post又邊撚度來咁多人睇唔起Cosplay

大陸蝗咁款做完堆On9野話人地歧視
好撚柒
呢個JM9
想識
當留番美好幻想
原來cosplay咁淫亂
lm
隔住個芒都聞帶陣西臭味

巴打明重點
仲要入黎睇下有冇cosplay流出tim
好想睇下個d咩婊版有咩睇
已經預想到班垃圾又死係個Facebook既婊版入面
話人地連仔好鬧佢地

之後話人地明明做得更仆街點解唔屌佢地
人地做得更過分所以我地咁做唔覺得自己有問題
又話連仔唔專重女人唔專重Cosplayer
成班女人自己作為女人都唔專重自己
自己係出面都無專重自己興趣同Cosplay既身份
班狗公攝又沖出來柒 為娘娘搶光環
自己做柒自己叫人地專重佢地
又話唔好將個別例子講到個個都係

如果個圈子同人真係無做過野影響人地觀感
又係咁少數目既個別例子既話

呢個Post又邊撚度來咁多人睇唔起Cosplay

大陸蝗咁款做完堆On9野話人地歧視

巴打明重點

兩位巴打九成入面d人黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞