|Switch/3DS討論區(89)| E3情報整合 -Fortnite,火紋,MarioParty,大亂鬥-

1001 回覆
16 Like 6 Dislike
睇下GO撚嗰班會唔會持續玩到正傳
同埋睇下呢隻銷量幾多就睇到佢個策略啱唔啱
賣幾多都好
野生果Part只此一次下不為例就得
咪比佢試
野怪好似好似好Core feature但肯定有人覺得悶/煩
變咗咁Casual 咗可能仲多人鍾意呢
以gf咁垃圾既技術
本身都唔預今年有驚玩
其實伏個點喺邊
戰鬥好似冇特別公佈係點樣? 可能得返基本屬性相剋/攻擊力
表面同以前一樣
之前條片其實已經有畫面閃過
屌諗緊到時買唔買實體留念
你買咗個pass未
我一路等緊個DLC, 未買pass
見到game+pokeball bundle preorder $80 usd
條數唔洗但又心郁郁
條數唔細, 自膠
pokeball仲要整隻mew入去
不過依家mew都唔係d咩珍貴野
已經變左公廁
味買 但想買
買octo expansion
實體版都會有code係本傳其他dlc, 貴1千yen, 屌得過
咁到時屌實體啦唔洗諗
NPC戰鬥其實同以前一樣
精靈一樣有6樣能力 CP只係另外加上去
一樣升lv.有招學

今集主要有唔同係野生戰

尋晚Treehouse有gamplay
https://youtu.be/Fzh99yoNOXI?t=554
This is only the battle royale game mode, however. The Save the World mode won’t be included in this release. You will, however, be able to play against PC, Mac, Xbox One and mobile players through the Switch version. You’ll also be able to connect any standard headset 3.5 mm headset to the Switch for voice chat, which is very possibly a first for the system.

https://www.polygon.com/e3/2018/6/12/17437762/fortnite-nintendo-switch-release-date-e3-2018-trailer
有無人試左
即刻本身switch就support到
冇野生戰努力值係咪要靠訓練嗰啲升 ?
近幾作冇咩玩到
大亂鬥薩爾達公主加荒之息公主個樣得唔得
見到game+pokeball bundle preorder $80 usd
條數唔洗但又心郁郁
條數唔細, 自膠
NPC戰鬥其實同以前一樣
精靈一樣有6樣能力 CP只係另外加上去
一樣升lv.有招學

今集主要有唔同係野生戰

尋晚Treehouse有gamplay
https://youtu.be/Fzh99yoNOXI?t=554
冇野生戰努力值係咪要靠訓練嗰啲升 ?
近幾作冇咩玩到

不過唔係喎, 根本冇玩家對戰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞