|Switch/3DS討論區(89)| E3情報整合 -Fortnite,火紋,MarioParty,大亂鬥-

1001 回覆
16 Like 6 Dislike
pkm正傳下年 火紋又下年 牧場物語影都唔見

Wii U嗰隻都有online, 今隻唔會冇下嘛
俾你炸彈人online打果種感覺你要唔要
牧場歐美都唔興點會係E3度播
尋日短啲仲好,最後洗腦到今日睇到都覺得煩
HOLLOW KNIGHT得殘體無繁體

我真係想問老任點樣可以今年賣2000萬套NS
Mario Party
Pokémon, Smash 千萬級
Fortnitem現時最紅遊戲
靠4隻GAME 可以賣多2000萬部,未計果隻Fortnite 有mobile , PC 版。
老任今次E3 D 陣容太弱啦。

今年真係麻麻地,對家沒發售日都有片睇下
有冇game都好
一年內2000萬部呢個目標都係不設實際

認真覺得老任可以參考下其他大廠既宣傳方法
話就話畫大餅但啲人真係受
dum啲有排都出唔到既大titles 出黎一年出一兩個trailers 吊下人癮都好
係,有餅食比我知有咩project搞緊
大概咩樣,咁樣都會提升我對部機將來既期待
#metoo
同類型stardew valley係外國hit爆,不如你問翻老任點解咁對牧場好過啦清...
咁講真就算係礦石鎮都唔會夠星露谷黎喎
姐係我係go捉到隻 100iv個d,再係game要捉多次?

咁能力值又點計法?
我覺得係牧場Team未ready好
半年前先仲出緊3DS
NS XboX 手機互通
當然有PC

go捉到,入go park會見到佢,可以再捉
高CP值會變高level
好似係
股票不嬲反指標
公佈紙皮果陣升,結果就爆死左
掉晒D100iv落去係咪全部6V
睇完 封塵多幾個月
https://www.4gamer.net/games/423/G042331/20180613018/
あの「ハイパースポーツ」が新しくなってNintendo Switchで発売へ。モーションコントロールでのプレイにも対応する「ハイパースポーツ R」
等太鼓同xb2 dlc
龍珠又要買多隻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞