|Switch/3DS討論區(89)| E3情報整合 -Fortnite,火紋,MarioParty,大亂鬥-

1001 回覆
16 Like 6 Dislike

hollow knight第一隻王都打唔贏
太鼓同overcooked 2
聽日Splatoon 2 DLC
後日Octopath Demo
月尾Rabbids DLC
今年E3老任都真係幾令人失望嘅⋯
打八爪魚,不了
但係買實體好似要遲一個星期先有 睇黎點都要買season pass
今晚翻去買呢隻 諗住
剛出就買左pass
其實今次除左大亂鬥長左D其他都唔錯
新GAME都叫做多
當然你本來就唔會期望會有注重畫質既遊戲係SWITCH玩到
所以整體黎講都唔錯
新作隻PKM 試玩睇起上黎都比之前條TRAILER好
開頭以為係SWITCH既POKEMON GO
但實際上更加似係加入左POKEMON GO捉精靈方式既正傳
能力值/性格個D都仲係度
係唔知努力值/個體值會點改
努力值照睇就一定會有改變
其他黎講火紋睇落都唔錯,有D人話FPS唔高,但實際上SRPG對FPS要求真係唔高
不過19年相信都要等到4月先有得玩
其他仲有好似MARIO PARTY/3廠其他新GAME
我覺得以GAME 既數量黎講真係都好足份量
今年陣容有party我又覺得ok喎
成個show係衰在編排
xenoblade2個DLC都算有誠意
開頭仲以為只係支線任務所以冇買到
而家好似出哂成個前傳又有D想買
老任而家每兩三一次大叻,其實佢真係唔駛好似其他廠咁,喺E3派成堆餅lo,,下次咪等9月TGS LO
唔會差得過Mario Maker果年
12月先出smash 都幾失望
老任你唔係咁都諗住我9月比錢你online呀?
好多人覺得寫實型3A大作先叫有份量既GAME
卡通化都睇唔上眼
痴線 正過正傳封面
係個pace麻麻
佢講白啲話大亂鬥係final segment / 留返火紋去最尾 個觀感都會好好多
Gamer角度黎講,今次呢個陣容係夠玩有突既

不過係長線hype角度, 今次Holiday season 既陣容係比較失望既
諗住除左smash同假pokemon仲會有一隻半隻推下
特別係yoshi同火紋都推左去19
結果過左 direct之後18年既line-up 仲差左
留火紋落one more thing 應該正好多
其實KH3 似係可以PORT到既GAME黎
不過真係要睇SQ肯唔肯
佢連隻DQ11PORT都搞咁耐
se根本懶得做
Ridley參戰臨尾我仲以為會耍有一隻新角打返佢轉頭
點知係爆甲
老任而家每兩三個月一次大叻,其實佢真係唔駛好似其他廠咁,喺E3派成堆餅lo,,下次咪等9月TGS LO

自膠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞